Υδρεύσεις πόλεων

Περιγραφή

Στο βιβλίο αυτό έγινε προσπάθεια να καλυφτεί πλήρως το θέμα των υδρεύσεων. Περιέχει αναλυτική περιγραφή πλήθους τεχνικών εξαρτημάτων και εγκαταστάσεων καθώς και τη λειτουργία τους. Περιλαμβάνει επίσης θεωρητική ανάλυση αλλά και πολλά λυμένα παραδείγματα, αρκετά από τα οποία αφορούν πραγματικές εφαρμογές. Ο στόχος είναι να αποτελέσει ένα αυτοδύναμο εγχειρίδιο, ώστε ο χρήστης που αναζητάει λύσεις στο αντικείμενο των υδρεύσεων να μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του στο μεγαλύτερο ποσοστό και να χρειαστεί να συμβουλευτεί άλλες πηγές μόνο σε ειδικές περιπτώσεις.

Ο Αστέριος Παντοκράτορας γεννήθηκε στο Νεοχώρι Χαλκιδικής. Σπούδασε πολιτικός µηχανικός στην Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ και υπηρετεί ως καθηγητής Μηχανικής Ρευστών στην Πολυτεχνική Σχολή Ξάνθης. Έχει δηµοσιεύσει 80 εργασίες οε διεθνή επιστηµονικά περιοδικά και το 2003 τιµήθηκε από την Ακαδηµία Αθηνών για την καλύτερη εργασία Υδραυλικής.

Συγγραφέας : Παντοκράτορας Αστέριος
Εκδότης : Επίκεντρο
Έτος έκδοσης : 2015
ISBN : 960-458-522-9
Σελίδες : 800
Σχήμα : 24×17
Κατηγορίες : Ύδρευση

Τιμή σε ιστοσελίδες: 41.30 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.