Υγεία και ομορφιά: Ταξίδι στο χρόνο…

Περιγραφή
Tο ταξίδι ξεκινά, με αφετηρία το 1939 και τελικό προορισμό το 1970. Ενδιάμεσοι σταθμοί, τα ελληνικά και ξένα έντυπα, που μέσα από διαφημίσεις, ανακοινώσεις και αγγελίες, προβάλλουν και προωθούν την Υγεία και την Ομορφιά. Ο καιρός κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προβλέπεται, άλλοτε άστατος με έντονες πολιτικοκοινωνικές καταιγίδες και άλλοτε ζεστός και κατάλληλος για μια νοσταλγική βόλτα στις «σελίδες» μιας άλλης εποχής.
Ένα λεύκωμα με σπάνιο εικονογραφικό υλικό, στο οποίο μικρά και μεγάλα γεγονότα συνδέονται μεταξύ τους με ένα μοναδικό τρόπο, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο…διαφημιστικό σενάριο, εμπνευσμένο από τη ζωή και αφιερωμένο σε ό,τι την κάνει πιο όμορφη και πιο υγιή.Ο Θεόδουλος Παπαβααιλείου γεννήθηκε το 1976 οτη Λεμεσό της Κύπρου. Σπούδασε Ελληνική Φιλολογία οτο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και διεθνή δημοσιογραφία οίο Πανεπιστήμιο City του Λονδίνου.
Εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον ημερήσιο και περιοδικό τύπο, καλύπτοντας πολιτιστικά, πολιτικά και εκπαιδευτικά θέματα.
Από το 2006. είναι διευθυντής σύνταξης στην εβδομαδιαία εφημερίδα Πολιτικής και Οικονομικών της Υγείας, «Διάγνωση», όπως επίσης και στα μηνιαία περιοδικά
Medical Express και Pharmanews.

Συγγραφέας : Παπαβασιλείου Θεόδουλος
Επιμελητής : Τσουνάκος Όθων
Εκδότης : Αρχιπέλαγος
Έτος έκδοσης : 2009
ISBN : 960-7911-72-5
Σελίδες : 269
Σχήμα : 21χ21
Κατηγορίες : Διαφήμιση

Τιμή σε ιστοσελίδες: 24.49 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.