Τροφές για δυνατό εγκέφαλο

Περιγραφή
H διατροφολόγος Jean Carper περιγράφει τις τελευταίες έρευνες που έχουν γίνει για τον ανθρώπινο εγκέφαλο, αναθεωρώντας πλήρως τις θεωρίες σχετικά με τις ικανότητες του εγκεφάλου και τη συμβολή της διατροφικής νευροεπιστήμης.
Σε αυτό το εκπληκτικό βιβλίο θα μάθετε πώς να τρέφετε τον… εγκέφαλό σας για να βελτιώσετε τη μνήμη, τις νοητικές ικανότητες, αλλά και τη διάθεσή σας – ποιες δηλαδή είναι οι κατάλληλες τροφές και ποια τα συμπληρώματα του εγκεφάλου που πρέπει να προτιμάτε. Θα μάθετε επίσης για τον καταλυτικό ρόλο της βιταμίνης Ε στην καλή υγεία του εγκεφάλου, καθώς και για το λιποϊκό οξύ, το ginkgo και το συνένζυμο Q10, ποια λίπη σας κάνουν ευτυχέστερους και ευφυέστερους και τις διατροφικές συνήθειες που πρέπει να υιοθετήσετε αν θέλετε να έχετε δυνατή μνήμη και να αναζωογονήσετε τα εγκεφαλικά σας κύτταρα.
– Πώς θα μεγιστοποιήσετε τη δύναμη του εγκεφάλου σας
– Πώς θα βελτιώσετε και ενισχύσετε τη μνήμη σας
– Πώς θα φτιάξετε τη διάθεσή σας
– Πώς θα βελτιώσετε το δείκτη νοημοσύνης σας (IQ) και τη δημιουργικότητά σας
– Πώς θα αποτρέψετε και αναστρέψετε την πνευματική γήρανση.Η διατροφολόγος Jean Carper, ως υπεύθυνη των ιατρικών θεμάτων στο CNN και με αξιοσημείωτη πορεία στο χώρο του ραδιοφωνικού και τηλεοπτικού ρεπορτάζ, έχει γράψει έως τώρα δεκαπέντε βιβλία με θέματα που αφορούν τις διατροφικές μας συνήθειες.

Συγγραφέας: Carper Jean
Μεταφραστής: Καρύδη Κωνσταντίνα
Εκδότης: Modern Times
Έτος έκδοσης: 2009
ISBN: 960-691-390-2
Σελίδες: 423
Σχήμα: 23χ15
Κατηγορίες: Διατροφή, Τροφή

Τιμή σε ιστοσελίδες: 16.36 €