Τραγικό ιντερμέτζο

Περιγραφή
Η λαίδη Άνγκατελ προσκαλεί στην εξοχική της έπαυλη, στο Σόβελ Ντάουν, μερικούς φίλους για το γουήκ-εντ. Το ίδιο κιόλας απόγευμα, κάνει την εμφάνισή της η Βερόνικα Κραίυ, διάσημη σταρ του κινηματογράφου, και ο Τζων Κρίστοους, που δεν μπορεί να ξεχάσει κάποιο καλοκαίρι στο Σαν Μιγκουέλ, βαδίζει ανυποψίαστος πάνω σ’ ένα εξαιρετικά επικίνδυνο -κι ίσως θανάσιμο- μονοπάτι.
Ο Ηρακλής Πουαρό που θα φτάσει ακριβώς όταν πρέπει, θα καταλήξει σε ορισμένα άκρως ενδιαφέροντα συμπεράσματα, που θα τον βοηθήσουν στην επίλυση του προβλήματος που έχει αναλάβει.
“Αυτός ο άνθρωπος δεν είναι ασφαλώς στο κόλπο”, θα σκεφτεί για το γέρο υπηρέτη που τον οδηγεί προς το περίπτερο του κήπου, όπου είναι “στημένη” η σκηνή του εγκλήματος.
Ναι, μα τότε ποιος είναι στο κόλπο; Ποιος σκότωσε έναν από τους καλεσμένους την ώρα που καθόταν αμέριμνος στο ξύλινο παγκάκι της πισίνας; Τι σήμαιναν τα έξι κουτιά σπίρτα και πώς η Γκέρτα, αυτό το κουτορνίθι, βρέθηκε, ακριβώς τότε που δεν έπρεπε, με το πιστόλι στο χέρι; Ποιο μυστικό, λοιπόν, κρύβεται πίσω απ’ αυτό το φοβερό έγκλημα; […]

Συγγραφέας: Christie Agatha 1890-1976
Μεταφραστής: Κυριαζής Αχιλλέας
Επιμελητής: Λοράνδος Λουκάς
Εκδότης: Λυχνάρι
Έτος έκδοσης: 2000
ISBN: 960-517-027-2
Σελίδες: 207
Σχήμα: 19χ11
Κατηγορίες: Αγγλική πεζογραφία – Μυθιστόρημα, Αστυνομική λογοτεχνία
Σειρές: Βιβλιοθήκη Αστυνομικής Φιλολογίας

Τιμή σε ιστοσελίδες: 3.85 €