Το χειρόγραφο Φαλκανέλι

Περιγραφή
Ο Μπεν Χόουπ, πρώην μέλος των Μυστικών Στρατιωτικών Δυνάμεων της Μ. Βρετανίας, βασανισμένος και ο ίδιος από μια τραγωδία του παρελθόντος, έχει αφιερώσει τη ζωή του στην εύρεση απαχθέντων παιδιών. Όταν προσλαμβάνεται για ν΄ ανακαλύψει ένα αρχαίο χειρόγραφο που θα μπορούσε να σώσει τη ζωή ενός ετοιμοθάνατου κοριτσιού, ξεκινάει την πιο επικίνδυνη αποστολή της ζωής του.
Το χειρόγραφο αυτό, λέγεται, πως έχει τον τύπο για το ελιξίριο της ζωής που ανακαλύφθηκε από τον αλχημιστή Φαλκανέλι, δεκαετίες πριν. Ο Μπεν συνεργάζεται με την όμορφη Αμερικανίδα επιστήμονα Δρ. Ρομπέρτα Ράϊντερ για να σπάσουν τους κώδικες των αλχημικών μυστικών. Ανακαλύπτουν ότι στο παρελθόν είχαν προσπαθήσει πολλοί να μάθουν τα μυστικά της αθανασίας – από τους Ναζί κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου μέχρι την πανίσχυρη καθολική οργάνωση Gladius Domini.
Η αναζήτηση οδηγεί τον Μπεν και τη Ρομπέρτα από το Παρίσι στις ρίζες των καθαρών στο Λάγκεντοκ, όπου ένα απίστευτο μυστικό είναι κρυμμένο εκεί για αιώνες.O Scott Mariani γεννήθηκε και μεγάλωσε στην ιστορική πόλη St. Andrews της Σκωτίας το 1968. Σπούδασε μοντέρνες γλώσσες και μουσική σιο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.
Πριν ασχοληθεί αποκλειστικά με τη συγγραφή βιβλίων, δούλεψε σαν μεταφραστής, επαγγελματίας μουσικός, καθηγητής σκοποβολής και ελεύθερος ρεπόρτερ. Μετά από πολλές περιπλανήσεις και ταξίδια στο εξωτερικό, ο Scott ανακάλυψε το δικό του μοναχικό παράδεισο στην άγρια Δυτική Ουαλία, σε ένα σπίτι κτισμένο το 1830 με το δικό του δάσος και μυστικό πέρασμα.
Όταν δεν γράφει, του αρέσει να ακούει και να παίζει μουσική τζαζ, να βλέπει ταινίες και να ασχολείται με την αστρονομία που τη λατρεύει.
Το πρώτο του βιβλίο έχει εκδοθεί σε έξη χώρες, με τον τίτλο «Το Χειρόγραφο Φαλκανέλι και το Μυστικό τον Αλχημιστή».

Συγγραφέας : Mariani Scott
Μεταφραστής : Δημητροπούλου Γεωργία
Εκδότης : Μονόκερως Εκδοτική
Έτος έκδοσης : 2008
ISBN : 960-98075-1-8
Σελίδες : 386
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Σκοτσέζικη πεζογραφία – Μυθιστόρημα , Λογοτεχνία τρόμου

Τιμή σε ιστοσελίδες: 19.96 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.