ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΔΟΝ ΖΟΥΑΝ

Περιγραφή
Στην καρδιά της ισπανικής χρυσής εποχής , όπου ο χρυσός έρρεε ατελείωτα στο λιμάνι της Σεβίλης, γεννιέται ένα αγόρι, ο Ζουάν Τενόριο. Ο Ζουάν μεγαλώνει κρυφά σ” ένα μοναστήρι και οι καλόγριες τον μαθαίνουν να αγαπά και να λατρεύει όλες τις γυναίκες, την κορωνίδα της δημιουργίας του Θεού.
Ο Ζουάν θέλει να γίνει ιερέας μέχρι τη στιγμή που πέφτει θύμα της γοητείας μιας μοναχής και αφήνει για πάντα την Εκκλησία. Θα μπει ως κατάσκοπος στην υπηρεσία του πανίσχυρου μαρκήσιου ντε λα Μότα που θα τον διδάξει τα μυστικά της αποπλάνησης των γυναικών.
Ο δον Ζουάν θα γνωρίσει αμέτρητες γυναίκες και μέσα στις σελίδες του ημερολογίου του θα αποκαλύψει τις περιπέτειές του και τις τεχνικές του πάθους, ενώ δε θα διστάσει κάποια στιγμή να βυθιστεί ο ίδιος στην τρέλα του έρωτα.
Ο μεγαλύτερος εραστής όλων των εποχών ζωντανεύει μέσα από τη χαρισματική πένα του Ντάγκλας Έιμπραμς!
O Ντάγκλας Κάρλτον ‘Ειμπραμς εργάστηκε για πολλά χρόνια ως επιμελητής εκδόσεων στον εκδοτικό οίκο “University of California Press” και ακολούθως στον “HarperSan Francisco”. Έχει συμμετάσχει στη συγγραφή βιβλίων για την αγάπη, τη σεξουαλικότητα και τον πνευματισμό. Συνεργάστηκε με τον αρχιεπίσκοπο Desmond Tutu, τον γιόγκι B.K.S. Iyengar και το δάσκαλο του ταοϊσμού Mantak Chia. “Το χαμένο ημερολόγιο του Δον Ζουάν” είναι το πρώτο μυθιστόρημά του και τα δικαιώματά του έχουν πουληθεί σε 27 χώρες. Ζει στη Βόρεια Καλιφόρνια με τη γυναίκα του και τα τρία παιδιά τους.

Συγγραφέας: Abrams Douglas Carlton
Εκδότης: Ψυχογιός
Έτος έκδοσης: 2008
ISBN: 978-960-496-950-0
Σελίδες: 469
Σχήμα: 21χ14

Τιμή σε ιστοσελίδες: 9.80 €