Το χαμένο τμήμα

Περιγραφή
Αν μαθαίνατε ότι σε ένα σχολείο, με πολλά τμήματα για κάθε τάξη, επί πολλά χρόνια “δεν υπήρχε” το πρώτο τμήμα και ότι η αρίθμηση άρχιζε από το δεύτερο, (Α2, Α3, Β2, Β3 κλπ.) δεν θα προσπαθούσατε να βρείτε τι έγινε το χαμένο τμήμα;
Αυτή η συλλογή κειμένων ασχολείται με την ιχνηλάτηση μιας “χαμένης τάξης” στα πολιτικο-κομματικά πράγματα της χώρας. Της τάξης των σοσιαλδημοκρατών, της οποίας οι αντίστοιχες σε όλο τον κόσμο και ειδικότερα στην Ευρώπη (Βόρεια και Νότια) ήταν από τις πιο προβεβλημένες, άσκησαν και ασκούν επί μακρόν την εξουσία.
Οι περισσότεροι γράφουν για “επιτυχημένες ιστορίες” ή για “ρομαντικές θυσίες”. Αυτό το βιβλίο δεν έχει τέτοιο περιεχόμενο. Οι πρωταγωνιστές έχουν ήδη λαμπρύνει την πολιτική και την κοινωνία ατομικά, αλλά όχι σαν συντεγαγμένο σύνολο.

Συγγραφέας: Μακρυγιώργος Χάρης, Αλαβάνος Κωνσταντίνος Ν., Ανθουλιάς Τάσος, Βενιζέλος Ευάγγελος, Αντωνιάδης Κώστας Η., Βερνίκος Γιώργος Α., Γιαννούσης Γιώργος, Δεσύλλας Νίκος, Κανελλάκης Παναγιώτης, Τζαννετάκος Γιάννης Π., κ.ά.
Εκδότης: Δωδώνη Εκδοτική ΕΠΕ
Έτος έκδοσης: 2005
ISBN: 960-385-329-1
Σελίδες: 610
Σχήμα: 24χ17
Κατηγορίες: Πολιτική – Ελλάς – Λόγοι, δοκίμια, διαλέξεις, Πολιτική – Ιστορία – Ελλάς

Τιμή σε ιστοσελίδες: 29.39 €