Το τετράδιο των πρώτων μου αριθμών

Περιγραφή
Ένα διασκεδαστικό τετράδιο δραστηριοτήτων που φέρνει το παιδί σε επαφή με τους πρώτους αριθμούς. Το παιδί μαθαίνει τους αριθμούς από το 1 μέχρι το 20 και διασκεδάζει παρέα με τη Μαλένα και τον Νικόλα!
Στόχοι:
– ανάπτυξη λεπτής κινητικότητας
– συντονισμός ματιού-χεριού
– ανάπτυξη παρατηρητικότητας
– αντιστοιχία εικόνας και αριθμού
– ανάπτυξη λογικομαθηματικής σκέψης
– εισαγωγή στις πρώτες μαθηματικές έννοιες
– μέτρηση αντικειμένων
– ανάπτυξη φαντασίας.Γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι αριστούχος του Αμερικανικού Κολλεγίου Θηλέων, της Σχολής Νηπιαγωγών Αθηνών και διπλωματούχος του London Montessori Centre/Nussery Infant Teaching Diploma. Είναι μέλος του Κύκλου Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου και της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς. Εργάζεται ως νηπιαγωγός, έχει γράψει πολλά παιδικά βιβλία και έχει μεταφράσει περισσότερα από 750 βιβλία παιδικής και εφηβικής λογοτεχνίας. Το 1985 τιμήθηκε με τον Έπαινο της Γ.Λ.Σ. για το βιβλίο της «Δέκα μικρές θαλασσινές σταγόνες». Το 2002 προτάθηκε από τον Κύκλο Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου για αναγραφή στον Τιμητικό Πίνακα της IBBY (International Board on Books for Young People), για τη μεταφραστική δουλειά. Έχει τιμηθεί και με το βραβείο της «Ελληνικής Εταιρείας Μεταφραστών Λογοτεχνίας», για το σύνολο του μεταφραστικού της έργου σε βιβλία για παιδιά και την προσφορά της στην παιδική λογοτεχνία. Έχει εμφανιστεί σε πολλές ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές με θέμα το παιδί και τα προβλήματά του.

Συγγραφέας : Ρώσση – Ζαΐρη Ρένα
Εικονογράφος : Καραβίας Διονύσης
Επιμελητής : Ρώσση – Ζαΐρη Ρένα
Εκδότης : Ψυχογιός
Έτος έκδοσης : 2012
ISBN : 618-01-0019-5
Σελίδες : 54
Σχήμα : 24χ16
Κατηγορίες : Αριθμητική – Σπουδή και διδασκαλία (Προσχολική)

Τιμή σε ιστοσελίδες: 2.06 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.