ΤΟ ΤΑΝΓΚΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Περιγραφή
Ο Λεωνίδας είναι ένας νέος δικηγόρος, γοητευτικός και φιλόδοξος. Κάνει μεγάλα όνειρα για τη ζωή του και ελπίζει ότι κάποια μέρα θα αποκτήσει ένα όνομα στην κοινωνία και την αναγνώριση στην καριέρα του.

Η ευκαιρία παρουσιάζεται στο πρόσωπο της Κλεοπάτρας, που είναι το δεξί χέρι ενός στελέχους της κυβέρνησης. Ο Λεωνίδας θα μπει στα υψηλά κλιμάκια, θα συγκεντρώσει στα χέρια του χρήμα και δύναμη. Οι ίντριγκες και η κοσμική ζωή είναι στην ημερήσια διάταξη. Ο Λεωνίδας νιώθει ότι έχει κατακτήσει τον κόσμο κι ότι είναι ευτυχισμένος.

Είναι, όμως; Αλήθεια, τι είναι λάμψη και τι χρήμα; Πόσο λάθος ή πόσο σωστό είναι αυτό που επιθυμεί η ψυχή μας έξω από τις αξίες και τον άνθρωπο; Τελικά ο Λεωνίδας κέρδισε ή έχασε;
Ο Βαγγέλης Κούτας γεννήθηκε στη Βίγλα Άρτας του Δήμου Αμβρακικού το 1953 και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε αριχτεκτονικό και ελεύθερο σχέδιο, ενώ από το 1978 μέχρι σήμερα κινείται στο χώρο του βιβλίου. Έχει δική του εκπομπή στην τηλεόραση όπου παρουσιάζει Έλληνες συγγραφείς.

Συγγραφέας : Κούτας Βαγγέλης
Εκδότης : Ψυχογιός
Έτος έκδοσης : 2001
ISBN : 978-960-496-942-5
Σελίδες : 384
Σχήμα : 21χ14

Τιμή σε ιστοσελίδες: 9.80 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.