Το σχολικό ημερολόγιο ενός UFO 2015-2016

Περιγραφή
Το UFO και η παρέα του ετοίμασαν για τους μαθητές του Δημοτικού αλλά και του Γυμνασίου ένα ξεχωριστό και πολύ χρήσιμο ημερολόγιο που θα γίνει το πιο αγαπημένο και απαραίτητο «εργαλείο» της νέας σχολικής χρονιάς!!!
Τι μπορούν να κάνουν τα παιδιά με αυτό το ημερολόγιο
– Μπορούν να γράψουν το πρόγραμμα του σχολείου και να ενημερωθούν για τα έτη 2015-2016
– Σε κάθε ημέρα υπάρχει ειδικός χώρος για να σημειώνει τα μαθήματα και τις υποχρεώσεις του ακόμα και για τις ξένες γλώσσες αλλά και για άλλες δραστηριότητες.
– Ειδικός χώρος για να σημειώνει τα καλύτερά του – ταινίες, θεατρικές παραστάσεις, εκδρομές, βιβλία, μέχρι και φάρσες – ώστε να θυμάται τις καλύτερες τις αγαπημένες στιγμές της χρονιάς…μα και τις άσχημες.
– Φυσικά θα βρίσκει ποιος γιορτάζει αλλά και τις παγκόσμιες ημέρες.
– Όσο για τα Σαββατοκύριακα θα βρει έναν οδηγό για να ξέρει πως πέρασε κάθε διήμερο.
– Κινούμενα σχέδια στο κάτω δεξί μέρος του βιβλίου.Ο Γ. Κωνσταντινίδης γεννήθηκε στον Πειραιά. Είναι βιολονίστας, μέλος της Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ και καθηγητής βιολιού. Συνθέτει, επιμελείται και διδάσκει μουσική για παιδικό θέατρο. Έχει αναλάβει τη διεύθυνση παιδικών χορωδιών, μαθητικών Ορχηστρών και μουσικών παραστάσεων.

Συγγραφέας : Κωνσταντινίδης Γιώργος
Εκδότης : Άγκυρα
Έτος έκδοσης : 2015
ISBN : 960-547-266-Χ
Σελίδες : 256
Σχήμα : 20χ15
Κατηγορίες : Ημερολόγια

Τιμή σε ιστοσελίδες: 4.76 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.