Το σπίτι της αδύνατης αγάπης

Περιγραφή
Μια σαγηνευτική, συναρπαστική ιστορία, γεμάτη πάθος, μίσος, εκδίκηση, έρωτα και τραγωδία, στα χνάρια των μεγάλων μυθιστορημάτων του μαγικού ρεαλισμού. Ένα αποκαλυπτικό βιβλίο για τις παγίδες του πόθου, το δράμα της αγάπης και τους ακατάλυτους οικογενειακούς δεσμούς.
Σε όλες τις γενιές της οικογένειας Λαγούνα τις γυναίκες βαραίνει μια φρικτή κατάρα: η μία μετά την άλλη υποφέρουν από τον έρωτα και γεννούν μόνο κόρες που διαιωνίζουν την άσπλαχνη αυτή κληρονομιά. Μα όταν μετά από δεκαετίες απαγορευμένων παθών και τραγικών ερώτων στην οικογένεια γεννιέται το πρώτο αγόρι, ανοίγει η πόρτα της ελπίδας. Θα είναι αυτό το τέλος της κατάρας;
Με γυναικείους χαρακτήρες αξέχαστους, δυναμικούς, περίπλοκους, παθιασμένους, αντιφατικούς, αλλά και με μια σειρά από δευτερεύοντα πρόσωπα που θα μπορούσαν να πρωταγωνιστούν σε ξεχωριστά μυθιστορήματα, “Το σπίτι της αδύνατης αγάπης” είναι ένα βιβλίο που απολαμβάνει κανείς και με τις πέντε αισθήσεις. Ένα συγκινητικό έργο στο οποίο ο μαγικός ρεαλισμός έχει το άρωμα της Καστίλης και η γραφή του ξεχειλίζει από φαντασία και ποιητικότητα σε κάθε φράση.Η Κριστίνα Λόπεθ Μπάριο γεννήθηκε στη Μαδρίτη το 1970. Σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο Complutense της Μαδρίτης και ειδικεύτηκε σε θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Το πρώτο της έργο, που κυκλοφόρησε το 2009 από τις εκδόσεις “Everest”, κέρδισε το βραβείο νεανικής λογοτεχνίας Villa de Pozuelo de Alarcon τη δεύτερη χρονιά της απονομής του. “Το σπίτι της αδύνατης αγάπης”, το οποίο έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές και θεωρείται από τα καλύτερα ισπανικά βιβλία των τελευταίων ετών, μεταφράζεται ήδη σε αρκετές γλώσσες.

Συγγραφέας: Lopez Barrio Cristina
Μεταφραστής: Μπανιά Χρύσα Θ.
Εκδότης: Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Έτος έκδοσης: 2012
ISBN: 960-14-2535-7
Σελίδες: 381
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Ισπανική πεζογραφία – Μυθιστόρημα
Σειρές: Ξένη Λογοτεχνία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 9.66 €