Το σεξ είναι αγάπη

Περιγραφή
Η Αλέκα Συκάκη Δούκα γεννήθηκε και πέρασε τα σχολικά της χρόνια στις γειτονιές του Πειραιά. Σπούδασε στην ανωτέρα Μαιευτική σχολή της Αθήνας. Μετεκπαιδεύτηκε στον ανώδυνο τοκετό με την ψυχοπροφυλακτική μέθοδο στο British Hospital και Queen Charlott’es Maternity Hospital Λονδίνο. Έχει ασχοληθεί με την ψυχολογία που την ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Εργάστηκε ως προϊσταμένη στο Μαιευτήριο Μητέρα. Δίδαξε ως καθηγήτρια στη Μαιευτική σχολή του ΤΕΙ Αθήνας.
Η εμπειρία και οι γνώσεις που απέκτησε αποτυπώνοντας στη συγγραφική της δραστηριότητα στα βιβλία της. Ευαισθητοποιείται στα κοινά και συμμετέχει σε οργανώσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό όπου έζησε στο Vankouver του Καναδά.
Διετέλεσε: Μέλος του ΔΣ του συλλόγου επιστημόνων μαιών. Πρόεδρος του Α’ πανελληνίου συνεδρίου μαίων. Μέλος του ΔΣ της Εταιρείας Οικογενειακού Προγραμματισμού Ε.Ο.Π. Αντιπρόεδρος και ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Προαγωγής Φυσικού Τοκετού. Υπεύθυνη σεμιναρίων στο ΚΕΣΟ (Κέντρο Στήριξης Οικογένειας) της αρχιεπισκοπή ς Αθηνών. Γραμματέας του ΔΣ του Ερυθρού Σταυρού Π. Φαλήρου – Αλίμου.
Ασχολείται με την συμβουλευτική της εγκυμοσύνης, τοκετού, μητρότητας με την σεξουαλική διαπαιδαγωγήσει των εφήβων με ομιλίες σε σχολεία και κοινωφελείς συλλόγους. Έχει συμμετάσχει σε συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Δημοσιεύει άρθρα στον περιοδικό Τύπο.

Συγγραφέας: Συκάκη – Δούκα Αλέκα
Εκδότης: Ιδιωτική Έκδοση
ISBN:
Σελίδες: 189
Σχήμα: 27χ21
Κατηγορίες: Σεξουαλική αγωγή

Τιμή σε ιστοσελίδες: 8.15 €