Το πρώτο μου χριστουγεννιάτικο βιβλίο

Περιγραφή
«Το πρώτο μου χριστουγεννιάτικο βιβλίο», απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας και στόχος τους είναι να τα συντροφεύσει με ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο στις διακοπές των Χριστουγέννων, προετοιμάζοντάς τα παράλληλα για την Α’ δημοτικού. Η εξελικτική διαδοχή των δραστηριοτήτων βοηθά τα παιδιά να αποκτήσουν γνώσεις, να αναπτύξουν δεξιότητες, να εκφράσουν σκέψεις και συναισθήματα, να αναπτύξουν τη λογικομαθηματική του σκέψη, να μάθουν να αξιοποιούν ευχάριστα και δημιουργικά το χρόνο τους.Η Έλενα Ελένη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στη δραματική τέχνη στην εκπαίδευση
(στο Πανεπιστήμιο UCE του Birmingham).
Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια και συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με θέμα το δράμα στην εκπαίδευση. Έχει εργαστεί ως μουσειοπαιδαγωγός, ενώ τα τελευταία πέντε χρόνια εργάζεται ως νηπιαγωγός. Έχει γράψει «Το πρώτο μου καλοκαιρινό βιβλίο» (Εκδόσεις Πατάκη, 2004) και το «40 + 1 ιδέες για χειροποίητες κάρτες» (Εκδόσεις Πατάκη, 2004).

Συγγραφέας : Ελένη Έλενα, Κανελλόπουλος Γρηγόρης
Εικονογράφος : Κουτσογιαννόπουλος Δαυίδ – Δημήτρης
Εκδότης : Εκδόσεις Πατάκη
Έτος έκδοσης : 2013
ISBN : 960-16-1685-3
Σελίδες : 45
Σχήμα : 28χ21
Κατηγορίες : Παιδικές δραστηριότητες (Προσχολική αγωγή)
Σειρές : Βιβλία για τα Χριστούγεννα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 3.82 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.