Το πλωτό παλάτι

Περιγραφή

Η Σοφία και η οικογένειά της εξερευνούν τον πανέμορφο Όρμο της Χαράς με το πλωτό τους παλάτι. Οι βασιλικές διακοπές γίνονται ακόμα καλύτερες όταν η Σοφία συναντά την Ούνα, μια αληθινή γοργόνα. Όταν όμως ένα θαλάσσιο τέρας αρπάζει την Ούνα, η βασίλισσα των γοργόνων κατηγορεί τους ανθρώπους!  Η Σοφία δεν ξέρει τι να κάνει. Μερικοί όμως πιστοί φίλοι -και ένας ξεχωριστός επισκέπτης!- θα τη βοηθήσουν να βουτήξει στη δράση!

Η Catherine Hapka είναι συγγραφέας, διασκευάστρια και εκδότρια παιδικών και εφηβικών βιβλίων, με περισσότερους από 120 τίτλους στο ενεργητικό της (ανάμεσα στους οποίους και οι επιτυχίες: «The Twelve Dates of Christmas», «French Kissmas», «National Treasure: A Gates Family Mystery, 3», «Igor» (βασισμένο στην ομότιτλη ταινία κινουμένων σχεδίων), καθώς και βιβλία των σειρών: «Star Power», «How to Train your Dragon», «Bionicle Chronicles», «Dinotopia», κ.ά.). Έχει γράψει, επίσης, διασκευές κινηματογραφικών ταινιών και τηλεοπτικών επεισοδίων, όπως λ.χ. της σειράς «Lost», σε μυθιστορήματα.

Συγγραφέας : Hapka Catherine
Μεταφραστής : Γρηγορίου Σοφία
Επιμελητής : Τσώλης Θοδωρής
Εικονογράφος : Lee Grace
Εκδότης : Μεταίχμιο
Έτος έκδοσης : 2014
ISBN : 960-566-548-7
Σελίδες : 36
Σχήμα : 26×21
Κατηγορίες : Παιδικά βιβλία, Μεταφρασμένα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 4.97 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.