Το πλήρες βιβλίο της εναλλακτικής ιατρικής

Περιγραφή

Ο Andreas Moritz, μέσα από το Πλήρες Βιβλίο της Εναλλακτικής Ιατρικής, που αποτελεί την πεμπτουσία συστηματικής 35χρονης έρευνας στο χώρο της υγείας, και της πλούσιας κλινικής εμπειρίας του, σε αυτό τον τρίτο τόμο αποκαλύπτει συγκλονιστικά ντοκουμέντα από τεκμηριωμένες μελέτες που δείχνουν ότι μόνο η φυσική διατροφή και ο ισορροπημένος τρόπος ζωής και σκέψης διατηρούν τον οργανισμό μακριά από τη νόσηση. Καμία φαρμακευτική υποστήριξη και επεμβατική πρακτική της συμβατικής ιατρικής δεν μπορεί να υποκαταστήσει τους μηχανισμούς αυτοθεραπείας που διαθέτει ο οργανισμός μας. Διαβάστε για τα εμβόλια στα οποία εντοπίστηκαν λοιμογόνοι παράγοντες, όπως ιοί πτηνών, σκύλων, πάπιας, κουνελιών, ιστοί εμβρύων που θανατώθηκαν με έκτρωση, θραύσματα από ανθρώπινα μαλλιά και βλέννα, εμβόλια τα οποία περιέχουν φορμαλδεΰδη, αλουμίνιο και υδράργυρο. Μάθετε ότι σε ποσοστό 60 τοις εκατό τα επεξεργασμένα τρόφιμα περιέχουν τουλάχιστον ένα γενετικά τροποποιημένο υλικό. Εκατομμύρια άνθρωποι καταναλώνουν ακατάλληλα τρόφιμα που περιέχουν γονίδια πυγολαμπίδας, όρνιθας, ψαριού, βακτηρίων, καπνού, πετούνιας, κριθαριού, μεταξοσκώληκα. Αναφορικά με τα «αξιόπιστα» διαγνωστικά εργαλεία της συμβατικής ιατρικής, κατάπληξη προκαλεί το εύρημα ότι ο ηλεκτροεγκεφαλογράφος είναι τόσο αναξιόπιστος, που όταν συνδέθηκε με το κεφάλι μίας κούκλας, έδειξε ότι η κούκλα ήταν ζωντανή! Στον τρίτο και τελευταίο τόμο του μνημειώδους αυτού έργου του Andreas Moritz έχετε την ευκαιρία να μάθετε:
– για τη θαυμαστή θεραπευτική δύναμη του ήλιου,
– την καλή είδηση ότι ο καρκίνος δεν είναι ασθένεια,
– πώς θα αποφύγετε τους τρεις κρυφούς παράγοντες που προκαλούν διαβήτη,
– όλη την αλήθεια για την «επιδημία» του AIDS και τα μυστικά για την κατανόηση και τη θεραπεία της «νόσου»,
– ποιοι είναι οι οκτώ σύγχρονοι μύθοι:
Αντιβιοτικά και μικρόβια
Οι κίνδυνοι της μετάγγισης
Οι κίνδυνοι των υπέρηχων
Οι επιπλοκές των εμβολιασμών
Χρειάζεται προστασία από τη γρίπη;
Αλκοόλ: το νόμιμο ναρκωτικό
Γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα
Σόγια: θαυματουργό τρόφιμο ή απειλή για την υγεία;
– τι δεν μας λένε οι γιατροί: 37 πράγματα που πρέπει να αποφεύγουμε.

Ο Αντρέας Μόριτζ είναι διορατικός θεραπευτής (medical intuitive) και ασκεί την Αγιουρβέντα, την Ιριδολογία, το Σιάτσου και την Κραδασμική Θεραπευτική (Vibrational Medicine). Είναι συγγραφέας των βιβλίων «Η Εκπληκτική Αποτοξίνωση του Ήπατος και της Χοληδόχου Κύστης», «Timeless Secrets of Health and Rejuvenation», «Lifting the Veil of Duality» και «It’s Time to Come Alive».

Συγγραφέας : Moritz Andreas
Εκδότης : Διόπτρα
Έτος έκδοσης : 2014
ISBN : 960-364-707-2
Σελίδες : 448
Τόμος : 3
Σχήμα : 21×14
Κατηγορίες : Θεραπείες, Ιατρική

Τιμή σε ιστοσελίδες: 11.77 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.