Το πιο απίθανο νησί του κόσμου

Περιγραφή
Όταν η θεία της Σκαντζοχοιρίνας καλεί τα ζώα του δάσους να περάσουν λίγες μέρες μαζί της σ’ ένα κυκλαδίτικο νησί, όλα πετούν από τη χαρά τους. Όλα; Όχι! Ο Καστορίνος δεν θέλει ν’ αφήσει το δάσος. Τα νησιά του θυμίζουν πειρατές και θησαυρούς. Μα να που ύστερα από μια βδομάδα κοντά στη θάλασσα αλλάζει γνώμη. Είναι το πιο απίθανο νησί στον κόσμο, λέει και ξαναλέει και, όταν έρχεται η στιγμή, δεν θέλει να επιστρέψει στο δάσοςΗ Μπέκη Μπλουμ γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε αρχιτεκτονική στην Ελλάδα και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Έχει ζήσει και εργαστεί σε πολλές χώρες της Ευρώπης και έχει ασχοληθεί με την επικοινωνία, τις εκδόσεις και τη συμβουλευτική στον τομέα της πληροφορίας και της γνώσης.
Στον ελεύθερό της χρόνο γράφει και εικονογραφεί βιβλία που έχουν κερδίσει τα παιδιά, γονείς και δασκάλους σε όλο τον κόσμο, με το χιούμορ τους αλλά και την προσήλωσή τους στις αξίες της ειρήνης, της συνεργασίας, της ανεκτικότητας και της γνώσης. Το βιβλίο της “Ένας καλλιεργημένος λύκος” έχει μεταφραστεί σε 27 γλώσσες και έχει βραβευθεί σε πολλές χώρες.
Η Μπέκη Μπλουμ ζει και εργάζεται στο Cambridge της Μ. Βρετανίας αλλά βρίσκει πάντα ευκαιρίες να περνάει αρκετό χρόνο στην Ελλάδα.

Συγγραφέας: Bloom Becky
Εκδότης: Ζεβρόδειλος
Έτος έκδοσης: 1999
ISBN: 960-7930-28-2
Σελίδες:
Σχήμα: 24χ22
Κατηγορίες: Παιδικά βιβλία, Μεταφρασμένα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 6.67 €