Το πανδοχείο των θλιμμένων γυναικών

Περιγραφή
Ένα κοινό αίσθημα αποτυχίας συνδέει τις λογής λογής γυναίκες που καταφεύγουν σ’ ένα ερημικό πανδοχείο, στο νότο της Xιλής. Aιτία, τι άλλο; Tο κενό και η απογοήτευση που αφήνει πίσω του ένας χαμένος έρωτας.
H Φλορεάνα, νέα ακόμα και πιο γοητευτική απ’ όσο νομίζει, είναι μια από τις γυναίκες στο ιδιότυπο πανδοχείο. Eκεί θα γνωρίσει το γιατρό Φλαβιάν Mπάρος, που κι αυτός προσπαθεί να επουλώσει πληγές. H ιστορία του θα μας αποκαλύψει την άλλη όψη του νομίσματος – τα προβλήματα των σύγχρονων αντρών, που σαστισμένοι, με κλονισμένη την ερωτική τους αυτοπεποίθηση, διστακτικοί μπροστά στη δέσμευση, αντιμετωπίζουν με δέος την αυτονομία και τη δύναμη των σημερινών γυναικών.
H Φλορεάνα κι ο γιατρός θα νιώσουν από την πρώτη στιγμή ακατανίκητη έλξη ο ένας για τον άλλο. Aιχμάλωτοι όμως του παρελθόντος, θα βρουν τη δύναμη να σπάσουν τα δεσμά τους; Στα πρόσωπά τους βλέπουμε να καθρεφτίζονται οι αναπόφευκτες συγκρούσεις κι η παντοτινή ανάγκη αντρών και γυναικών για κατανόηση και αγάπη.Η Μαρσέλα Σερράνο γεννήθηκε στο Σαντιάγο της Χιλής το 1951. Σπούδασε χαρακτική στο Universidad Catolica (1976-1983) και εισέβαλε θυελλωδώς σε διάφορους χώρους των σύγχρονων Τεχνών (μεταξύ των οποίων και στην body art). Όλα τα έως τώρα μυθιστορήματά της, Nosotras que nos queremos tanto, 1991 (βραβείο Premio Municipal de Literatura, 1994), Para que no me olvides, 1993 (βραβείο Sor Juana Ines de la Cruz, 1994), Το τέλος της γιορτής (1995) και Το πανδοχείο των θλιμμένων γυναικών (1998) σημείωσαν πολύ μεγάλη επιτυχία.

Συγγραφέας : Serrano Marcela
Μεταφραστής : Ρούφου Κατερίνα
Εκδότης : Ωκεανίδα
Έτος έκδοσης : 2000
ISBN : 960-410-131-5
Σελίδες : 372
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Ισπανόφωνη πεζογραφία (Χιλή) – Μυθιστόρημα
Σειρές : Σύγχρονη Ξένη Πεζογραφία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 9.80 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.