Το οδοιπορικό της επιστροφής

Περιγραφή

Η ιστορία αναφέρεται στον Μιχαήλ Θωμά, ένα συνηθισμένο άνθρωπο. Εκπροσωπεί τον μέσο άνθρωπο που είναι εντελώς απογοητευμένος από την καθημερινότητα της ζωής του. Μετά από ένα ατύχημα που σχεδόν τον άφησε νεκρό, ο Μιχαήλ δέχεται την επίσκεψη ενός σοφού αγγέλου που τον ρωτά τί πραγματικά θέλει από την ζωή του… Εκείνος απαντά ότι θέλει να επιστρέψει στον… ουρανό, εκεί που ήταν πριν έρθει στην γη, εκεί που νιώθει αγάπη, γαλήνη και ευτυχία… δηλαδή στην Εστία! Ο άγγελος ικανοποιεί το αίτημά του και έτσι ο Μιχαήλ Θωμάς ξεκινά την πορεία του για να επιστρέψει στην Εστία. Για να φτάσει στον τελικό του προορισμό περνά από μία σειρά περιπετειών και δοκιμασιών, μέσα σ’ ένα εκπληκτικό μέρος γεμάτο αγγελικές υπάρξεις, σοφούς δασκάλους αλλά και κακόβουλες οντότητες. Το Οδοιπορικό του Μιχαήλ είναι ένα ταξίδι γεμάτο συναίσθημα, χιούμορ, δέος και γνώση – τέτοιο που ούτε καν μπορούσε να το φανταστεί.

Αφού αποφοίτησε από το California Western University, ίδρυσε την δική του τεχνική εταιρεία ήχου, η οποία άνθιζε επί 30 χρόνια. Το 1989 ήταν ένα έτος σταθμός στην καριέρα του Λη Κάρολ. Δύο διαφορετικοί διαισθητικοί, μιλώντας του για την πνευματική του διαδρομή, ανέφεραν το όνομα Κρύων, ένα όνομα το οποίο μέχρι τότε ήταν άγνωστο. Αρχικά παρουσίασε τα πρώτα γραπτά του κείμενα στην Κοινότητα Μεταφυσικής στο Del Mar της California. Ακολούθησαν δεκαπέντε βιβλία σε διάστημα δώδεκα χρόνων. Σήμερα κυκλοφορούν παγκοσμίως περίπου ένα εκατομμύριο βιβλία με θέμα τον Κρύων και τα παιδιά Indigo, μεταφρασμένα σε είκοσι τέσσερεις γλώσσες. Ο Λη και η πνευματική σύντροφός του Jan Tober, ξεκίνησαν το 1991 στο Del Mar τις ομάδες «Kryon Light Groups», οι οποίες σε σύντομο χρονικό διάστημα απέκτησαν πολλούς φίλους. Στις συναντήσεις που πραγματοποιεί παγκοσμίως, συγκεντρώνονται περισσότερα από 3.000 άτομα. Ο Λη Κάρολ ζει με την σύζυγό του στο San Diego όπου και συνεχίζει το συγγραφικό του έργο.

Συγγραφέας : Carroll Lee
Μεταφραστής : Ντελ Σόλ Ίριδα
Εκδότης : Νόασις
Έτος έκδοσης : 2015
ISBN : 618-81737-4-3
Σελίδες : 272
Σχήμα : 21×14
Κατηγορίες : Πνευματισμός

Τιμή σε ιστοσελίδες: 15.23 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.