Το μικρό βιβλίο για τα ελληνικά Windows Vista

Περιγραφή
Το βιβλίο αυτό είναι ο ιδανικός οδηγός για να γνωρίσετε την ελληνική έκδοση των Windows Vista!
Από την αρχή μέχρι το τέλος, σας αποκαλύπτει τις βασικές πληροφορίες που χρειάζεστε προκειμένου να γνωρίσετε και να εξοικειωθείτε με τις πλούσιες δυνατότητες του υπολογιστή σας και του λειτουργικού του συστήματος.
Είναι γραμμένο σε απλή γλώσσα και διαθέτει πλούσια εικονογράφηση.
Το βιβλίο αποτελείται από τρία τελείως ανατομικά μέρη για να είναι ακόμα πιο λειτουργικό και εύχρηστο:
Καλό ξεκίνημα. Εδώ θα κάνετε την πρώτη σας γνωριμία με τα “καλικαντζαράκια” που ζουν στο εσωτερικό του υπολογιστή σας και εμφανίζονται στην οθόνη του με το όνομα Windows Vista. Το μέρος αυτό αποτελεί μια κατατοπιστική ξενάγηση στα βασικά συστατικά του λειτουργικού σας συστήματος.
Εργασία στα Windows Vista. Στο μέρος αυτό, θα εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας πάνω στα Windows Vista και θα μάθετε να τα χρησιμοποιείτε για κοινές εργασίες. Έννοιες όπως πλαίσιο διαλόγου, καρτέλα, άνοιγμα και αποθήκευση αρχείου, μορφοποίηση κειμένου, αναζήτηση φακέλων, καθώς και πολλές άλλες, περιγράφονται με τον πλέον κατατοπιστικό τρόπο. Σε βοήθειά σας θα σπεύσουν πολλές εικόνες οθονών του προγράμματος, για να μη χαθείτε στα βαθιά.
Το Διαδίκτυο και τα Windows Vista. Εδώ θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για την πρώτη γνωριμία σας με το Διαδίκτυο (Internet), την πλοήγηση σε ιστοσελίδες, την επικοινωνία μέσω των δυνατοτήτων ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail) των Windows, και πολλά άλλα.

Συγγραφέας: Συλλογικό έργο, Σκουλαρίκης Φώτης, Δρεπανιώτης Παναγιώτης, Καρανικολός Κώστας
Εκδότης: Κλειδάριθμος
Έτος έκδοσης: 2009
ISBN: 960-461-243-3
Σελίδες: 104
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Ηλεκτρονικοί υπολογιστές – Λειτουργικά συστήματα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 4.13 €