Το μεγαλύτερο θαύμα στον κόσμο

Περιγραφή
Το «Μεγαλύτερο θαύμα στον κόσμο», προσφέρει μια ανεκτίμητη σοφία σε όσους ψάχνουν για ένα ανώτερο μήνυμα και σκοπό στη ζωή τους. Το νέο Best Seller του Ογκ Μαντίνο είναι μία μαγευτική αφήγηση που αποκαλύπτει εντυπωσιακά μυστικά για προσωπική ευτυχία και επαγγελματική επιτυχία, και περιλαμβάνει ένα Διαχρονικό Μήνυμα…
Ανακαλύψτε τον Σάιμον Πότερ, έναν καταπληκτικό Ρακοσυλλέκτη που σώζει ανθρώπους που έχουν απελπιστεί από τη ζωή και μάθετε του 4 απλούς κανόνες που θα σας επιτρέψουν να πραγματοποιήσετε ένα θαύμα στη δική σας ζωή.Ο Ογκ Μαντίνο παραιτήθηκε από την προεδρία του περιοδικού «Απεριόριστη Επιτυχία», το 1976, σε ηλικία 52 χρονών, κι αφοσιώθηκε ολότελα στη συγγραφή και τις διαλέξεις. Ήταν από τους πιο περιζήτητους ομιλητές της χώρας και μέλος της Ιντερνάσιοναλ Σπήκερ Χολ οφ Φέιμ. Στα ονομαστά έργα του περιλαμβάνονται: «Ο μεγαλύτερος πωλητής στον κόσμο», «Ο μεγαλύτερος πωλητής στον κόσμο, μέρος ΙΙ: Το τέλος της ιστορίας», «Το μεγαλύτερο θαύμα στον κόσμο», «Το μεγαλύτερο μυστικό στον κόσμο», «Η μεγαλύτερη επιτυχία στον κόσμο», «Ένας καλύτερος τρόπος να ζεις», «Η επιστροφή του ρακοσυλλέκτη» κ.ά.

Συγγραφέας : Mandino Og
Μεταφραστής : Μπαρουξής Γιώργος
Εκδότης : Διόπτρα
Έτος έκδοσης : 1998
ISBN : 960-364-121-9
Σελίδες : 172
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Συμβουλευτική

Τιμή σε ιστοσελίδες: 9.81 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.