Το μεγάλο βιβλίο της γυναίκας

Περιγραφή
«Το μεγάλο βιβλίο της γυναίκας» είναι ένα βιβλίο χωρίς προηγούμενο. Επιδιώκει να εξηγήσει με σαφήνεια σε όλες τις γυναίκες τον εσωτερικό τους κόσμο, ώστε να αποκτήσουν πλήρη γνώση του σώματός τους.
Παιδική ηλικία, προεφηβική ηλικία, εφηβεία, ενηλικίωση, μητρότητα: σε κάθε φάση της ζωής αναδύονται νέα προβλήματα, νέες ανησυχίες, νέα ερωτηματικά. Το βιβλίο αυτό προσφέρει σε όλα απαντήσεις με μια σύγχρονη οπτική. Η γυναικολογία του μικρού κοριτσιού (η οποία περιγράφεται για πρώτη φορά σε τέτοιου είδους βιβλίο), η σεξουαλικότητα της έφηβης, που είναι κιόλας γυναίκα, η στειρότητα και οι πρόσφατες μορφές αντιμετώπισής της, η εμμηνόπαυση και η αντιμετώπιση των προβλημάτων που απορρέουν από αυτήν, είναι μερικά από τα πιο πρόσφατα θέματα τα οποία εξετάζονται στο βιβλίο αυτό.
Έτσι κάθε γυναίκα, όποιας ηλικίας και αν είναι, θα βρει στο βιβλίο αυτό πληροφορίες σχετικές με τις έγνοιες και τα προβλήματά της.
Ένα ευχάριστο βιβλίο, που πραγματεύεται ταυτόχρονα ζητήματα υγιεινής, στοιχειώδους φροντίδας, καθημερινές πρακτικές. Βιβλίο γυναικών, μιλά εμπιστευτικά για τον έρωτα, τους κανόνες, την ευημερία και τη δυστυχία.
«Το μεγάλο βιβλίο της γυναίκας» είναι ένας εκλαϊκευμένος ιατρικός οδηγός. Δεν υποκαθιστά τον γιατρό, αλλά, με τις πληροφορίες που παρέχει, ενισχύει και συμπληρώνει τον ρόλο του. Οι συγγραφείς υιοθέτησαν ένα ξεκάθαρο ύφος, μερικές φορές διασκεδαστικό αλλά πάντα χωρίς σεμνοτυφίες. Οι απεικονίσεις και τα σκίτσα συνοδεύουν την επιστημονική αυστηρότητα του κειμένου και διαχέουν χιούμορ, και τρυφερότητα στο βιβλίο αυτό, που είναι ένας ύμνος στη γυναικεία φύση.H Kλωντί Λεπάζ είναι δημοσιογράφος ειδικευμένη σε θέματα γυναικείας υγείας και ψυχολογίας. Tο συγγραφικό της έργο περιλαμβάνει επίσης τα βιβλία Περιμένοντας μωρό (1992) και Tο μεγάλο βιβλίο της γυναίκας (1998).

Συγγραφέας : Lepage Claudie, Pagés Fanchon
Μεταφραστής : Κάιλα Εύη
Επιμελητής : Βούλγαρης Ζαννής
Εκδότης : Βασιλείου Γεώργιος
Έτος έκδοσης : 1999
ISBN : 960-304-011-8
Σελίδες : 511
Σχήμα : 25χ18
Κατηγορίες : Γυναίκα – Ψυχολογία , Γυναίκα, Γυναίκα – Σεξουαλικότητα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 30.23 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.