Το μαγικό ραβδί για επίδοξους μάγους

Περιγραφή
‘Ενας οδηγός που συνέταξε ο Μεγάλος Ραβδοδιδάσκαλος Κοράλις, ΑΣΑ.
Αν ονειρεύεστε να γίνετε ραβδοκράτορας… Αν επιθυμείτε να κάνετε αυτό τον κόσμο καλύτερο με μία μόνο κίνηση του μαγικού ραβδιού σας, τότε πρέπει να διαβάσετε αυτό το βιβλίο!
Ο μέγας ραβδοδιδάσκαλος Κοράλις, ο τελευταίος απόγονος του Συμβουλίου της Αράτα, σας αποκαλύπτει μέσα από τις σελίδες του όλα τα μυστικά της αρχαίας ραβδοκατασκευαστικής τέχνης. Βασικοί κανόνες ραβδοκατασκευής, οδηγίες φροντίδας και συντήρησης της ράβδου, πληροφορίες σχετικά με την κρυφή δύναμη των στοιχείων της φύσης με προσωπικές σημειώσεις θα σας εξασφαλίσουν την πρόσβαση σε ένα θαυμαστό κόσμο γνώσης και υπέρτατης δύναμης.
Προσέξτε όμως! Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνετε επιτυχημένοι ραβδοκράτορες είναι να τηρήσετε τον απαράβατο όρκο σιωπής. Είστε έτοιμοι για μια τέτοια θυσία; Απαντήστε θετικά και το ξύλινο ραβδάκι που βρίσκεται μέσα σ’ αυτό το βιβλίο θα γίνει αμέσως δικό σας!

Συγγραφέας : Masessa Ed
Εικονογράφος : Jankowski Daniel
Εκδότης : Modern Times
Έτος έκδοσης : 2007
ISBN : 960-441-735-5
Σελίδες : 24
Σχήμα : 31χ26
Κατηγορίες : Μαγεία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 18.60 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.