Το μήνυμα της Προς Ρωμαίους Επιστολής

Περιγραφή
Tο γράμμα του Παύλου στη νεαρή εκκλησία της Ρώμης έχει επηρεάσει δραματικά τους χριστιανούς μέσα στους αιώνες. Έχει χαρακτηριστεί ως «μια διέξοδος στον ουρανό».
Σ’ αυτό ο απ. Παύλος, δίνει μια ολοκληρωμένη εικόνα του Ευαγγελίου – τη μεγαλύτερη και πιο ολοκληρωμένη στην Καινή Διαθήκη. Οι ορίζοντές του είναι απεριόριστοι. Περνώντας μέσα από το χρόνο και την αιωνιότητα, το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της ανθρωπότητας, αναλύει τα σπουδαία θέματα της δικαίωσης, του αγιασμού και της δόξας.Ο John Stott είναι ένας σπάνιος συνδυασμός ευαγγελιστή, ποιμένα, διευθυντή και δασκάλου της Βίβλου. Για 25 χρόνια υπηρέτησε σαν πρεσβύτερος της εκκλησίας «All souls church» στο Λονδίνο, και έγινε επίτιμος πρεσβύτερος το 1975. Από τότε έχει συνεχίσει με μια παγκόσμια διακονία σαν αναλυτής της Βίβλου, ηγέτης ιεραποστολής και συγγραφέας. Ανάμεσα στα πολλά βιβλία του είναι το best-seller «Basic Christianity» («Βασικός Χριστιανισμός»), καθώς επίσης και άλλα, σ’ αυτές τις σειρές.

Συγγραφέας : Stott John R. W.
Μεταφραστής : Καλατζής Γιώργος
Επιμελητής : Πέτρου Αργύρης
Εκδότης : Ο Λόγος
Έτος έκδοσης : 2006
ISBN : 960-510-099-1
Σελίδες : 685
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Βίβλος. Κ.Δ. – Κριτική, ερμηνεία κλπ
Σειρές : Η Βίβλος Μιλάει και Σήμερα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 13.35 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.