Το μάτι του Γκόλεμ

Περιγραφή
Ο νεαρός μάγος Ναθάνιελ ανέρχεται ραγδαία στην κυβερνητική ιεραρχία. Άμεσος στόχος του είναι η εξάρθρωση της μυστηριώδους Αντίστασης, αλλά η Κίττυ και οι φίλοι της εξακολουθούν να τού διαφεύγουν. Κι ενώ αυξάνονται οι πιέσεις, ξαφνικά το Λονδίνο απειλείται από τρομοκρατικές επιθέσεις. Είναι η Αντίσταση ή κάτι ακόμα πιο επικίνδυνο; Ο Ναθάνιελ αναγκάζεται να αναλάβει μια επικίνδυνη αποστολή στην εχθρική πόλη της Πράγας και να κλητεύσει γι’ άλλη μια φορά το ατίθασο, αινιγματικό, εύστροφο τζίνι, το Βαρτιμαίο.
Η εντυπωσιακή συνέχεια του «Φυλαχτού της Σαμαρκάνδης» είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο της μαγείας, της περιπέτειας και των πολιτικών μηχανορραφιών, όπου οι μοίρες του Ναθάνιελ, του Βαρτιμαίου και της Κίττυ συγκρούονται εκρηκτικά.
«Μια συναρπαστική αφήγηση μαγείας και περιπέτειας… Ο απειλητικός κόσμος του Στράουντ έχει μπαρόκ ατμόσφαιρα και καταιγιστική δράση.» («The Times»)Ο Τζόναθαν Στράουν γεννήθηκε στο Μπέντφορντ και μεγάλωσε στο Σαιν Άλμπανς. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Γιορκ και εργάστηκε ως επιμελητής στις εκδόσεις Walker. Το Μάιο του 1999 ο Στράουντ εισέβαλε δυναμικά στο χώρο του παιδικού βιβλίου με το πρώτο του βιβλίο «Buried fire».
Τα δικαιώματα της «Τριλογίας του Βαρτιμαίου» έχουν πωληθεί σε πολλές χώρες του κόσμου και στη μεγάλη κινηματογραφική εταιρεία Miramax.

Συγγραφέας : Stroud Jonathan
Μεταφραστής : Οικονόμου Καίτη
Εκδότης : Μίνωας
Έτος έκδοσης : 2005
ISBN : 960-699-112-1
Σελίδες : 600
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Αγγλική πεζογραφία – Μυθιστόρημα, Φανταστική λογοτεχνία
Σειρές : Η Τριλογία του Βαρτιμαίου

Τιμή σε ιστοσελίδες: 20.13 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.