Το μάνατζμεντ διαμέσου της πρακτικής

Περιγραφή
Tο παρόν βιβλίο φιλοδοξεί να βοηθήσει όλους τους Έλληνες, που τους αφορά η τεχνογνωσία ανεξαρτήτως επιστημονικού πεδίου, γνωστικού αντικειμένου, επαγγελματικών δραστηριοτήτων, και ηλικίας.
Tο βιβλίο είναι γραμμένο κατά τέτοιον τρόπο, έτσι ώστε να έχει ένα βασικό πλεονέκτημα: την ευελιξία να μπορεί να γίνεται κατανοητό απ’ όλους – ανεξάρτητα των γνώσεων του καθενός στον κλάδο του μάνατζμεντ. Mε άλλα λόγια, φιλοδοξεί να φανεί εξίσου χρήσιμο, τόσο για όσους δεν έχουν καμία γνώση επί του κλάδου ή όσο κάποια έστω προχωρημένη.
Aναφέρεται, επίσης, σε όλους όσους θέλουν να ασχοληθούν, να ενημερωθούν ή ακόμα να αγαπήσουν το Mάνατζμεντ.
Κάθε κεφάλαιο περιέχει ερωτήσεις κρίσεως, αντιστοίχισης καθώς και ερωτήσεις πρώτου και δευτέρου βαθμού δυσκολίας, όσον αφορά ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, ερωτήσεις κενού χώρου και ερωτήσεις «σωστό-λάθος». Οι σωστές απαντήσεις όλων των προαναφερθέντων ερωτήσεων βρίσκονται στο τέλος των ερωτήσεων.
Επίσης, τα κεφάλαια του βιβλίου παρουσιάζουν το πλεονέκτημα της ανεξαρτησίας του ενός από του άλλου. Τούτο σημαίνει, ότι παρέχεται στον αναγνώστη η ευελιξία στο να μελετήσει οποιοδήποτε κεφάλαιο της αρεσκείας και της κάλυψης των ενδιαφερόντων του χωρίς την ανάγκη της προαπαιτούμενης γνώσης από προηγούμενα κεφάλαια.
Η προσεκτική μελέτη της συνοπτικής θεωρίας σε συνδυασμό με τη μελέτη του τμήματος «Oρολογίες και Oρισμοί του Mάνατζμεντ» θα δώσουν τη δυνατότητα στον αναγνώστη, ώστε πλειοψηφικά να μπορέσει να αντεπεξέλθει στο σύνολο των δυσκολιών σε ότι αφορά τις σωστές απαντήσεις όλων των ειδών των ερωτήσεων.Ο Παράσχος Μανιάτης γεννήθηκε στη Μυτιλήνη της Λέσβου. Μόλις 18 χρονών φεύγει για να σπουδάσει μηχανολογία, ηλεκτρολογία, μάνατζμεντ, κλασική κιθάρα, μουσική σύνθεση και διεύθυνση ορχήστρας στη Σουηδία και την Αμερική.
Αποφοίτησε με άριστα τις διδακτορικές του σπουδές από την πρώτη ιδρυθείσα από τον καθηγητή Sigfrid Bjerninger έδρα της Σουηδίας στην ειδικότητα των Logistics στο Πολυτεχνείο Λουντ.
Στην Αμερική, μεταξύ άλλων Πανεπιστημίων, δίδαξε ως επισκέπτης καθηγητής στο πρωτοϊδρυθέν τμήμα στην ειδικότητα Μάνατζμεντ για Μηχανικούς του University of Missouri – Rolla υπό την προεδρία του καθηγητή Yildirim Omurtag. Είναι συνεργάτης του παγκοσμίως αναγνωρισμένου “γκουρού” των βιομηχανικών εγκαταστάσεων Αμερικανού Richard Muther και του Ανδρέα Μηνά πρώην διευθυντή του ποιοτικού ελέγχου στις αεροπορικές εταιρείες Gates – Lear Corp., USA, Boeing Airplane Co. και Westholt Manfacturing, USA.

Συγγραφέας: Μανιάτης Παράσχος Θ.
Εκδότης: Δημακαράκου
Έτος έκδοσης: 2006
ISBN: 960-86607-1-8
Σελίδες: 1176
Σχήμα: 24χ17
Κατηγορίες: Διοίκηση και οργάνωση

Τιμή σε ιστοσελίδες: 63.48 €