Το λευκό ρόδο

Περιγραφή
Ένα ζευγάρι πάνω σε ένα κρεβάτι, στο κέντρο του σύμπαντος. Οι ανάσες μπλέκονται. Τα κορμιά δονούνται. Οι καρδιές συντονίζονται. Δίπλα, στο κομοδίνο, ένα βάζο γεμάτο λευκά, ανθισμένα τριαντάφυλλα. Όμορφα, εύθραστα, και όμως, γεμάτα αγκάθια. Ακριβώς όπως η σχέση τους. Ο Όλιβερ είναι είκοσι έξι ετών. Η Μάριαν, η ερωμένη του, είναι σαράντα οκτώ. Παντρεμένη. Η πιο παλιά φίλη της μητέρας του.
«Θα γνωρίσεις κι άλλες», του λέει μελαγχολικά, με το βλέμμα στυλωμένο στα τριαντάφυλλα. «Νέος είσαι».
…Και γνωρίζει. Τη Σοφί, που είναι αρραβωνιασμένη με τον Μπάρτον, τον ξάδελφο της Μάριαν. Της παραδίδει ένα μπουκέτο λευκά, ανθισμένα τριαντάφυλλα μια μέρα στο σπίτι της, και ξαφνικά ξέρει πως πρέπει να κάνει τα πάντα για να την αποκτήσει!
Κάπως έτσι ξεκινά μια ρομαντική ιστορία συμπτώσεων, παρεξηγήσεων και ανατροπών, εμπνευσμένη από τη γνωστή όπερα του Ρίχαρντ Στράους «Ο Ιππότης με το Ρόδο», όπου τα πάντα οδηγούν στο συμπέρασμα πως τελικά δεν υπάρχει πολυτιμότερο δώρο στον κόσμο από την αγάπη και το σφοδρό, κεραυνοβόλο έρωτα!Η Jean Hanff Korelitz μένει στο Πρίνστον με το σύζυγό της, τον Ιρλανδό ποιητή Paul Muldoon και τα παιδιά τους. Έχει γράψει τα μυθιστορήματα «The Sabbathday river», «A Jury of he peers» καθώς και το παιδικό διήγημα » Interference Powder».

Συγγραφέας : Korelitz Jean Hanff
Μεταφραστής : Κωνσταντίνου Τζένη
Εκδότης : Modern Times
Έτος έκδοσης : 2005
ISBN : 960-441-190-Χ
Σελίδες : 480
Σχήμα : 23χ15
Κατηγορίες : Αγγλική πεζογραφία – Μυθιστόρημα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 14.87 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.