Το κυνήγι του κόκκινου δράκου

Περιγραφή
“Υπήρχε ένας παλιός μύθος στο Αρχιπέλαγος· θρύλος στην πραγματικότητα… Θυμάμαι πως μιλούσε για κάποια Σταυροφορία, όμως αυτά τα γεγονότα συνέβησαν πριν από εφτακόσια χρόνια. Πάντοτε πιστεύαμε πως ήταν ένας απλός μύθος…”
Έχουν περάσει εννιά χρόνια από τότε που ο Τζον, ο Τζακ και ο Τσαρλς κλήθηκαν, ως διαχειριστές της Ιμαγκινάριουμ Γκεογκράφικα, να πολεμήσουν τον Βασιλιά Χειμώνα. Τώρα έχουν κληθεί για άλλη μια φορά να λύσουν ένα μυστήριο: Κάποιος αρπάζει τα παιδιά του Αρχιπελάγους και η μόνη ένδειξη που έχουν είναι το μυστηριώδες μήνυμα “Η Σταυροφορία έχει αρχίσει” που τους φέρνει ένα παράξενο κορίτσι με ψεύτικα φτερά. Ο μόνος τρόπος για να σώσουν τον κόσμο από μια συνωμοσία αιώνων είναι να αναζητήσουν το τελευταίο δρακοκάραβο, τον Κόκκινο Δράκο, σ’ ένα θεαματικό ταξίδι που καταλήγει στον Κάτω Κόσμο των Τιτάνων.
Σ’ αυτό το ταξίδι τους θα ανακαλύψουν πως τα μεγάλα γεγονότα από μόνα τους δε φτιάχνουν τους ήρωες και πως το να μεγαλώνεις είναι σίγουρα αναπόφευκτο, όχι όμως και το να γερνάς!Ο Τζέιμς Α. Όουεν είναι δημιουργός κόμικς, συγγραφέας και εκδότης. Η σειρά κόμικς “Starchild”, που επαινέθηκε πολύ από τους κριτικούς, είναι δικό του έργο. Ο Όουεν είναι επίσης ο σχεδιαστής και διευθυντής σύνταξης των βραβευμένων εκδόσεων International Studio και Argosy Quarterly, καθώς και ο συγγραφέας της σειράς “Mythworld”. Εργάζεται στο προσωπικό του στούντιο, που στεγάζεται μέσα σε μια ανακαινισμένη εκκλησία στο Σιλβερτάουν της Αριζόνα, όπου επίσης ζει με την οικογένειά του. Το “Έρχονται οι δράκοι!” μεταφέρεται και στη μεγάλη οθόνη.

Συγγραφέας: Owen James A.
Μεταφραστής: Δεληγιάννη Αναστασία
Εκδότης: Ψυχογιός
Έτος έκδοσης: 2009
ISBN: 960-453-633-8
Σελίδες: 436
Τόμος: 2
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Αμερικανική πεζογραφία – Μυθιστόρημα, Φανταστική λογοτεχνία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 7.61 €