Το θέμα δεν είναι τα λεφτά

Περιγραφή
Τα οικονομικά σας δεν χρειάζεται να αποτελούν πηγή συνεχούς άγχους και ταλαιπωρίας. Συνδυάζοντας την αρχαία σοφία με τις γνώσεις για τη Wall Street, που πρωτύτερα τις κατείχαν μόνο λίγοι από τους πιο πολύπειρους επενδυτές, το βιβλίο “Το θέμα δεν είναι τα λεφτά” περιλαμβάνει:
– Μια επαναστατική πορεία για οικονομική και προσωπική ανάπτυξη που βασίζεται στις γνώσεις που προκύπτουν από τις πνευματικές και φιλοσοφικές παραδόσεις του κόσμου.
– Δοκιμασμένες πρακτικές συμβουλές οικονομικού προγραμματισμού που έχουν αποφέρει πλούτη δεκάδων εκατομμυρίων δολαρίων στους πελάτες μας.
– Οκτώ οικονομικά αρχέτυπα που σας βοηθούν να κατανοήσετε τις οικονομικές σας συνήθειες και να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας στο μέγιστο.
– Δεκάδες ασκήσεις που σας βοηθούν να αλλάξετε την οικονομική σας ζωή από μέσα προς τα έξω και όχι από έξω προς τα μέσα.
– Ένα συνοπτικό και περιεκτικό οδηγό διαχείρισης των οικονομικών σας.
– Αναλυτικές οδηγίες για τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να υλοποιήσετε μια παγκόσμια, κοινωνικά αποδεκτή, επενδυτική στρατηγική υψηλών επιδόσεων.Ο Brent Kessel αναδείχθηκε ως ένας από τους 250 κορυφαίους οικονομικούς συμβούλους των ΗΠΑ από το περιοδικό Worth και η εταιρεία του, Abacus Wealth Partners, η οποία διαχειρίζεται περισσότερα από 800 εκατομμύρια δολάρια σε ενεργητικό πελατών, σύμφωνα με το περιοδικό Wealth Manager του Bloomberg είναι μία από τις “250 κορυφαίες εταιρείες οικονομικής διαχείρισης των ΗΠΑ”. Το περιοδικό Research χαρακτήρισε τον Kessel “ερευνητή της οικονομικής ψυχής”, ενώ τα περιοδικά Newsweek και Yoga Journal τον φιλοξένησαν πολλές φορές στις σελίδες τους.

Συγγραφέας: Kessel Brent
Μεταφραστής: Σαββουλίδου Σοφία
Εκδότης: Κέρκυρα – Economia Publishing
Έτος έκδοσης: 2009
ISBN: 960-8386-84-5
Σελίδες: 311
Σχήμα: 24χ17
Κατηγορίες: Χρήμα, Συμβουλευτική

Τιμή σε ιστοσελίδες: 14.26 €