Το εγώ με κεφαλαίο έψιλον ή αλλιώς το έρεβος

Περιγραφή
Η Αρετή Γκιωνάκη γεννήθηκε στην Αθήνα και ζει με την οικογένειά της στην Πετρούπολη. Με τα γράμματα ασχολήθηκε από πολύ νεαρή ηλικία. Σπούδασε Λογιστικά και Οργάνωση Γραφείου. Παρακολούθησε μαθήματα σχεδίου σε εργαστήριο ελευθέρων σπουδών και γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά και Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές. Παράλληλα, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για το Ιστορικό Μυθιστόρημα, την Ελληνική και Ξένη λογοτεχνία, την Ιστορία της Τέχνης, τη Διαχείρηση Πολιτιστικής/Πολιτισμικής Κληρονομιάς και τη Δημιουργική Γραφή.
Είναι Πρόεδρος της Λογοτεχνικής – Συγγραφικής Ομάδας “Ιδεόπνοον”, εκδότρια – διευθύντρια των Εκδόσεων/Λογοτεχνικού Περιοδικού “Πνοές Λόγου & Τέχνης”, καθώς επίσης και της εφημερίδας “Πνοές Πολιτισμού – Ιδεόπνοον”.
Κείμενά της και κριτικές δημοσιεύονται σε αρκετά έγκριτα λογοτεχνικά περιοδικά και έχει βραβευθεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς.
Είναι Υπεύθυνη Λεσχών Ανάγνωσης και Δημιουργικής Γραφής Πετρούπολης – Ιλίου – Περιστερίου “Ιδεόπνοον”, καθώς και των Λογοτεχνικών Περιοδικών “Πνοές Λόγου & Τέχνης” και “iamvosart”, ενώ, συγχρόνως, ασχολείται με τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων, συνεδρίων, ημερίδων, συμποσίων, την κριτική λογοτεχνίας και την επιμέλεια βιβλίων.
Το 2007 – 2008, διετέλεσε Διοικητική Σύμβουλος του Πολιτιστικού Κέντρου Πετρούπολης, ενώ στις δημοτικές εκλογές του 2010 συμμετείχε ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Δ. Πετρούπολης.

Συγγραφέας: Γκιωνάκη Αρετή
Εκδότης: Πνοές Λόγου και Τέχνης
Έτος έκδοσης: 2014
ISBN: 618-890886-6-5
Σελίδες: 100
Σχήμα: 15×21
Κατηγορίες: Νεοελληνική πεζογραφία – Διήγημα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 8.90 €