Το εγχειρίδιο του προσωπικού γυμναστή

Περιγραφή

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε την ελληνική επιμέλεια το βιβλίου της ACSM «Personal Training», ενός βιβλίου που έχει γίνει ανάρπαστο στην παγκόσμια αθλητιατρική βιβλιογραφία και αποτελεί σημείο αναφοράς για το επάγγελμα του Προσωπικού Γυμναστή παγκοσμίως. Το υλικό του βιβλίου βασίζεται στην πιο πρόσφατη επιστημονική έρευνα, αλλά και στις επίσημες οδηγίες και επιστημονικές θέσεις διεθνώς αναγνωρισμένων επιστημονικών οργανισμών. Στις σελίδες του γίνεται ευρεία αναφορά στις Βασικές αρχές εργοφυσιολογίας και άλλων τομέων της αθλητικής επιστήμης, στις Γενικές αρχές σχεδιασμού του προγράμματος άσκησης, στην Ανθρώπινη συμπεριφορά, στο Ιατρικό ιστορικό και στην Αξιολόγηση φυσικής κατάστασης, στην Ασφάλεια και στην Πρόληψη τραυματισμών και σε Κατευθύνσεις για έκτακτες καταστάσεις, στην Διατροφή και διαχείριση του σωματικού βάρους, στην Οργάνωση και διαχείριση προγράμματος και στην Εξασφάλιση ποιότητας και εκτίμηση των αποτελεσμάτων και στους Κλινικούς και ιατρικούς παράγοντες. Το βιβλίο απευθύνεται σε προσωπικούς γυμναστές οι οποίοι επιθυμούν να ασχοληθούν οργανωμένα και υπεύθυνα με την εξατομικευμένη άσκηση (Personal Training). Επίσης, απευθύνεται και στους φοιτητές των ΤΕΦΑΑ για να τους βοηθήσει να κατανοήσουν την θεωρητική και πρακτική βάση της εφαρμογής των προγραμμάτων άσκησης σε διάφορες ομάδες του πληθυσμού.

Συγγραφέας : American College of Sports Medicine
Μεταφραστής : Συλλογικό έργο, Λεοντσίνη Διαμάντα, Χατζηνικολάου Θανάσης, Ξανθή Παναγιώτα, Μαργώνης Κωνσταντίνος, Ντουρουντός Ιωάννης
Επιμελητής : Κώστα Γεώργιος, Φατούρος Ιωάννης Γ., Τριγώνης Ιωάννης
Εκδότης : Αθλότυπο
Έτος έκδοσης : 2008
ISBN : 960-7378-82-2
Σελίδες : 267
Σχήμα : 24χ17
Κατηγορίες : Γυμναστική

Τιμή σε ιστοσελίδες: 39.50 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.