Το δώρο μιας μητέρας

Περιγραφή
Η Χόλι πίστευε πως μάλλον είχε ερωτευτεί τη μουσική πριν καλά καλά μάθει να περπατάει. Η μαμά της είχε κάνει ό,τι μπορούσε ώστε η μουσική να αποτελεί κομμάτι της ζωής τους.
Ξυπνούσαν με τον Έλβις (που είχε γεννηθεί στο Τιούπελο του Μισισίπι, εκεί κοντά), περνούσαν την ημέρα τους λικνιζόμενες στους ρυθμούς του Top 40 και τις έπαιρνε ο ύπνος με λίγη απαλή μουσική.
Η Χόλι Φέι Λάβελ τραγουδάει καλά. Όλοι στο Μπισκέι του Μισισίπι το ξέρουν αυτό. Και όταν στα δεκατέσσερά της γίνεται η πιο μικρή σε ηλικία μαθήτρια που κερδίζει υποτροφία στη φημισμένη Σχολή Μουσικής και Υποκριτικής Χάβερτι, το όνειρό της για μια καριέρα στο τραγούδι φαίνεται να μπορεί να πραγματοποιηθεί. Για πρώτη φορά στη ζωή της η Χόλι πρέπει να αποχωριστεί τη μητέρα της, τη Γουάντα. Παρόλο που δεν έχουν πολλά χρήματα, υπήρχε πάντα μεταξύ τους πολλή αγάπη… Και υπήρχε πάντα και το σημάδι που είχε η Γουάντα εκ γενετής, μια άσχημη κόκκινη ουλή στο μάγουλό της, που έκανε όσους δεν τη γνώριζαν να στρέφουν αλλού το βλέμμα. Τώρα που η Χόλι είναι με τους πλούσιους φίλους της και έχει αρχίσει μια καινούρια ζωή, έχει τύψεις που ντρέπεται για τη μητέρα της και την ταπεινή τους καταγωγή. Και η Γουάντα αποφασίζει πως πρέπει να της αποκαλύψει ένα μυστικό που είχε καιρό κρυμμένο… Ένα μυστικό που θα μπορούσε να καταστρέψει το δεσμό τους για πάντα.

Συγγραφέας : Spears Britney, Spears Lynne
Μεταφραστής : Λαζαρίδου Ελίνα
Εκδότης : Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Έτος έκδοσης : 2001
ISBN : 960-14-0486-4
Σελίδες : 225
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Αμερικανική πεζογραφία – Μυθιστόρημα
Σειρές : Ξένη Λογοτεχνία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 7.42 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.