Το δάκρυ των αγγέλων

Περιγραφή
Καθώς καλωσορίζει τον έρωτα στη ζωή της η Παυλίνα, μια νέα κοπέλα που ζει σε μια επαρχιακή κωμόπολη, αντιμετωπίζει καταστάσεις αναπάντεχες και συμβάντα με έντονες εκπλήξεις που την αναστατώνουν….
Σαν βλέπει τις φτερούγες της σπασμένες νοιώθει ξαφνικά πως δεν γεννήθηκε με προνόμια και κάποια ιδιαίτερη τύχη…
Πιστεύει πως η ζωή της χρωστάει όλα αυτά που της στέρησε και ότι μια μέρα θα την δικαιώσει…
Με καρτερικότητα και υπομονή, με την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, προσπαθεί να βρει τη δύναμη ν’ αλλάξει το πεπρωμένο της…
Τελικά όμως θα τα καταφέρει;Η Μαρία Νικολουδάκη-Ρουτσιέρη γεννήθηκε στις Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα από το έτος 1970. Έκτοτε ασχολείται και με τη ζωγραφική. Έκανε την πρώτη της ατομική έκθεση το 1978 και συνεχίζει να εκθέτει τα έργα της κατά καιρούς.
Στο χώρο των γραμμάτων παρουσιάστηκε το 1983 με ποιήματά της στο «Πολύπτυχο». Το πρώτο της βιβλίο με τίτλο «Το πέρασμα στη γη των αθανάτων» εγκρίθηκε από το Υπουργείο Παιδείας για τις σχολικές βιβλιοθήκες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Το δεύτερο βιβλίο της «Ανάσες από το άβατο» κυκλοφόρησε το 2000.
Είναι ιδρυτικό μέλος του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών «Νέος Πνευματικός Κύκλος Καλλιθέας», μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών, της Πανελληνίου Ενώσεως Λόγου και Τέχνης και της Διεθνούς Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών.
Διετέλεσε για αρκετό χρονικό διάστημα γενική γραμματέας του Ομίλου Φίλων Κλασσικού Αθλητισμού «Η Ολυμπιάς» και παραμένει επίτιμο μέλος.

Συγγραφέας : Νικολουδάκη – Ρουτσιέρη Μαρία
Εκδότης : Δρόμων
Έτος έκδοσης : 2006
ISBN : 960-8330-52-1
Σελίδες : 254
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Νεοελληνική πεζογραφία – Μυθιστόρημα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 10.29 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.