Το βραχονήσι

Περιγραφή
Έξι διαφορετικοί, αταίριαστοι άνθρωποι, που υπό φυσιολογικές συνθήκες -αν δηλαδή οι πλακατζούδες δυνάμεις του σύμπαντος δεν τύχαινε να καταληφθούν από προσωρινή σχιζοφρένεια- δεν επρόκειτο να συναντηθούν ποτέ, θα αναχωρήσουν από την Αθήνα με προορισμό ένα πολυτελές ξενοδοχείο των Χανίων. Το χρειάζονται απεγνωσμένα. Επειδή απογοητεύτηκαν, προδόθηκαν, απολύθηκαν, κλάταραν!
Η μανιακή φωτογράφος Λυδία, με σκοπό ζωής μια μοναδική, πετυχημένη έκθεση φωτογραφίας· ο Μάρκος, ο πιο γκαντέμης άνθρωπος σε όλο τον κόσμο· η Κάλι, που έχασε μέσα από τα χέρια της την πολυπόθητη προαγωγή από την τρισάθλια Τασία Τρίχα· ο γοητευτικός Απόλλωνας, που παράτησε την πετυχημένη του καριέρα σαν δικηγόρος· η Άννυ, που λατρεύει το φενγκ σούι και μόλις έπιασε τον αρραβωνιαστικό της να την απατάει· και τέλος ο μυστήριος και απρόσιτος Ιωσήφ, ο καπετάνιος τους.
Θα ναυαγήσουν σε ένα απομονωμένο βραχονήσι κάπου στο Λυβικό πέλαγος, θα βρεθούν αντιμέτωποι με τα αφηνιασμένα στοιχεία της φύσης, θα αγωνιστούν κόντρα στις αντίξοες συνθήκες, θα κάνουν τα πάντα για να επιβιώσουν! Θα μαλώσουν, θα ερωτευτούν, θα κλάψουν, θα μοιραστούν ένα κοινό κομμάτι ζωής!Η Φιλιώ Παρθένη γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Σπούδασε διαιτολογία και εργάστηκε για πολλά χρόνια ως γυμνάστρια, αν και τελικά ασχολήθηκε με τις πολεμικές τέχνες όπου και έγινε προπονήτρια.Το κρυφό της μεράκι όμως είναι η συγγραφή. Όπως λέει και η ίδια, «Θέλω να γράφω όσα σκέφτομαι, όσα δεν μπορώ να πω, όσα θα ήθελα να ζήσω…» Αστείρευτη πηγή έμπνευσης τα καθημερινά γεγονότα, ιστορίες φίλων, ατάκες και βέβαια η μόλις πέντε ετών κόρη της που κατέχει τον τίτλο της πρωταθλήτριας στην καρδιά της! Το βιβλίο «Προς κυρία Σ.Δ.: Ο άντρας σας, σας απατάει…», είναι το πρώτο της βιβλίο.

Συγγραφέας : Παρθένη Φιλιώ
Εκδότης : Λίθος
Έτος έκδοσης : 2013
ISBN : 618-80496-0-1
Σελίδες : 304
Σχήμα : 24χ17
Κατηγορίες : Νεοελληνική πεζογραφία – Μυθιστόρημα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 14.24 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.