Το βιβλίο του τέκτονος διδασκάλου

Περιγραφή

Εἶναι πολυτονικό, μὲ καινούργια μετάφραση. Ἡ ἀπόδοση τῶν νοημάτων εἶναι ἡ ἴδια βεβαίως. Ἔχουν προστεθεῖ ὑποσημειώσεις, ὅπως καὶ 5 εἰκόνες (οἱ ὁποῖες δὲν ὑπῆρχαν οὔτε στὴν πρωτότυπη γαλλικὴ ἔκδοση, ἀλλὰ ἀπὸ τὴν προσωπική μας βιβλιοθήκη καὶ μὲ τὴν βοήθεια τοῦ Διαδικτύου τὶς βρήκαμε καὶ τὶς ἐντάξαμε).

Ο Όσβαλντ Βιρντ υπήρξε ένας από τους διασημότερους τέκτονες του αιώνα μας. Ήταν μαθητής του μεγάλου ροδόσταυρου και καμπαλυστή Στανισλάβ ντε Γκουαϊτά (Stanislas de Guaita) και από αυτόν έλαβε τις βαθύτερες εσωτερικές του γνώσεις. Αυτό όμως, που ανέπτυξε από μόνος του, σε άριστο βαθμό, ήταν η ερμηνεία των τεκτονικών αλληγοριών και συμβόλων, καθώς και μία μεγάλη εμβάθυνση στην έννοια του τεκτονικού ιδεώδους. Το όνομά του έχει άρρηκτα συνδεθεί με την αυθεντική τεκτονική διδασκαλίσα και τα έργα του παρουσιάζονται παγκοσμίως σε όλα τα λεξικά του εσωτερισμού.

Συγγραφέας : Wirth Oswald
Μεταφραστής : Πολυχρόνης Δημήτριος Γ.
Εκδότης : Τετρακτύς
Έτος έκδοσης : 2016
ISBN : 960-8141-48-3
Σελίδες : 304
Σχήμα : 14×21
Κατηγορίες : Ελευθεροτέκτονες

Τιμή σε ιστοσελίδες: 19.66 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.