Το Α και το Ω του management συντονιστών ασφαλιστικών επιχειρήσεων

Περιγραφή
“Το Α & το Ω του management συντονιστών ασφαλιστικών επιχειρήσεων” της Μελίνας Τσικογιαννοπούλου (ΜΒΑ), συμβούλου επιχειρήσεων-εκπαίδευσης και ανάπτυξης ανθρωπίνου δυναμικού, δείχνει βήμα προς βήμα το “τι” και το “πως” στο χώρο του σύγχρονου management.
Καταδεικνύει το συστηματικό και τον αποτελεσματικό τρόπο σχεδιασμού και ανασχεδιασμού δράσης, τα συστήματα, τις τακτικές και τους ελιγμούς, για να βγει νικητής ο κάθε συντονιστής στη μάχη του ανταγωνισμού, με σκοπό την επιτυχία και όχι την επιβίωση.
Το παρόν βιβλίο έχει στηριχθεί στη δομή και αποτελεί συνέχεια της βραβευμένης από το ΕΙΑΣ μελέτης της συγγραφέως με τίτλο “Management ασφαλιστικών επιχειρήσεων ” ( Εκδoσεις Financial Forum, 1993). Επίσης, περιέχει στοιχεία και συμπεράσματα έρευνας με τίτλο “Οι Critical Success Factors Επιλογής & Ανάπτυξης ενός ικανού συντονιστή (manager) ασφαλιστικών συμβούλων”, που διεξήγαγε η ίδια το 2005 στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, για την απόκτηση του μεταπτυχιακού της τίτλου ΜΒΑ από το Kingston University, London, U.K.
Χωρισμένο σε 9 ενότητες, το βιβλίο αναλύει:
– 1η Αρχή: Σχεδιασμός – στόχοι,
– 2η Αρχή: Οργάνωση – προγραμματισμός,
– 3η Αρχή: Στελέχωση,
– 4η Αρχή: Καθοδήγηση – διεύθυνση,
– 5η Αρχή: Έλεγχος.
Καλύπτει πλήρως την εξεταστέα ύλη των διαμεσολαβούντων συντονιστών, όπως αυτή καθορίστηκε από την τεχνική επιτροπή εκπαίδευσης και εξετάσεων των διαμεσολαβούντων, του Υπουργείου Ανάπτυξης, ενώ για την εξάσκηση των υποψηφίων παραθέτει 100 ερωτήσεις επί της διδακτέας ύλης των συντονιστών.

Συγγραφέας: Τσικογιαννοπούλου Μελίνα
Εκδότης: Financial Forum
Έτος έκδοσης: 2006
ISBN: 960-7247-46-9
Σελίδες: 172
Σχήμα: 24χ17
Κατηγορίες: Μάρκετινγκ, Διοίκηση και οργάνωση προσωπικού

Τιμή σε ιστοσελίδες: 22.68 €