Το αλφαβητάρι της νοικοκυράς

Περιγραφή
Ανακαλύψτε άπειρες πρακτικές, δοκιμασμένες συμβουλές και οδηγίες γύρω από τα μυστικά του νοικοκυριού, της ομορφιάς, των κοσμημάτων, της μαγειρικής, των λεκέδων, των φυτών.
Ένας οδηγός γεμάτος έξυπνες λύσεις που αλιεύτηκαν από τον εμπειρικό θησαυρό της γιαγιάς. Ακολουθείστε τον και θα βρείτε συμβουλές φτηνές, εύκολες και απλές που μπορεί να αποδειχθούν πολύτιμες για να αντιμετωπίσετε με απόλυτη επιτυχία τα «άλυτα» προβλήματα του σπιτιού.
Γνωρίστε τα μυστικά των τροφών που καταναλώνουμε κάθε μέρα αλλά και τους τρόπους συντήρησής τους. Διαβάστε τέλος, απλές και φυσικές συμβουλές φροντίδας που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την εμφάνισή σας και να νιώσετε όμορφες.Η Ελένη Πατέρα γεννήθηκε στην Ξάνθη. Τελείωσε την Πάντειο και τη Νομική Σχολή. Υπήρξε δικηγόρος για πολλά χρόνια. Έζησε στη Γερμανία όπου παρακολούθησε σεμινάρια διατροφής. Δίδαξε ελληνική παραδοσιακή κουζίνα στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο του Μονάχου. Έχει εκδώσει βιβλία στη Γερμανία και την Ελλάδα. Το ενδιαφέρον για την διατροφή και την αρχαιολογία, την οδήγησαν στους αρχαίους διατροφικούς δρόμους. Η αφορμή για το βιβλίο «Η διατροφή στους αρχαίους ρωμαϊκούς χρόνους» ήταν ένα ταξίδι στην αρχαιότερη ρωμαϊκή πόλη της Γερμανίας, το Trier.

Συγγραφέας : Πατέρα Λένα
Εκδότης : Δίαυλος
Έτος έκδοσης : 2002
ISBN : 960-531-143-7
Σελίδες : 198
Σχήμα : 12χ8
Κατηγορίες : Οικιακή οικονομία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 4.46 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.