Το αληθινό ταξίδι της ζωής

Περιγραφή
H Λίλλυ (Βασιλική) Βαρίνου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Έζησε πολλά χρόνια στη Θεσσαλονίκη όπου σπούδασε ελληνική φιλολογία, δημοσιογραφία, κλασική και ομοιοπαθητική ιατρική.
Σε όλη τη διάρκεια των σπουδών της ασχολήθηκε με τη φιλολογική επιμέλεια επιστημονικών συγγραμμάτων, δίδαξε συστηματικά ως φιλόλογος, δημοσίευσε ποίηση σε λογοτεχνικά περιοδικά, εκπόνησε μονογραφίες και μελέτες. Τελειώνοντας τις σπουδές της διορίστηκε στη δημόσια εκπαίδευση και ταυτόχρονα άρχισε να ασκεί συστηματικά την Ομοιοπαθητική ιατρική μέχρι και σήμερα όπου ζει μόνιμα εγκατεστημένη στην Αθήνα.
Παράλληλα στράφηκε σε μια προσπάθεια καθιέρωσης του ανθρωπισμού ως θεσμού με τη μορφή της εθελοντικής προσφοράς μέσα στον εκπαιδευτικό χώρο.
Η συγγραφή, η διδασκαλία και η θεραπεία αποτέλεσαν και αποτελούν τους τρεις κύριους άξονες μέσα από τους οποίους εκφράζεται η μεγάλη της αγάπη για τον άνθρωπο.

Συγγραφέας : Βαρίνου Λίλλυ
Εκδότης : Διόπτρα
Έτος έκδοσης : 2000
ISBN : 960-364-161-8
Σελίδες : 298
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Δοκίμια. Ομιλίες. Αποφθέγματα. Σύμμικτα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 9.21 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.