Το άρωμα του νότου

Περιγραφή
Για τους θαυμαστές της η Ροξάν Σκάρμπρο είναι η βασίλισσα της κομψότητας και του καλού γούστου. Έχει δημιουργήσει μια ολόκληρη αυτοκρατορία γύρω από την επίτευξη του καλαίσθητου τρόπου ζωής. Για τους επικριτές της -που δεν είναι λίγοι- η Ροξάν είναι μια μέγαιρα. Και θα χαίρονταν αφάνταστα να τη δουν να γκρεμίζεται από το θρόνο της.
Η δημοσιογράφος Τσέλσι Κάσιντι, που έχει αναλάβει να γράψει τη βιογραφία της, διαισθάνεται ότι πίσω από το προσωπείο της ιέρειας του στυλ κρύβεται μια γυναίκα με πολλά σκοτεινά μυστικά που θα ’κανε τα πάντα για να μη βγουν ποτέ στο φως. Αυτό είναι για την Τσέλσι μια πρόκληση που δεν μπορεί να παραβλέψει. Όμως ταυτόχρονα, εξαιτίας της Ροξάν μπαίνει και πάλι στο δρόμο της ο Κας Μποντίν, ο άντρας με τον οποίο πριν λίγα χρόνια είχε ζήσει μια παράφορη ερωτική σχέση.
Έτσι, εντελώς αναπάντεχα, η έρευνα της Τσέλσι αποκτά έναν πολύ προσωπικό χαρακτήρα. Αλλά και μια πολύ επικίνδυνη διάσταση. Γιατί υπάρχει κάποιος που θέλει τη Ροξάν νεκρή. Και κανείς απ’ όσους είναι κοντά της δεν είναι ασφαλής…

Συγγραφέας: Ross JoAnn
Μεταφραστής: Ντούπη Πέρσα
Εκδότης: Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος έκδοσης: 2008
ISBN: 960-620-005-1
Σελίδες: 376
Σχήμα: 19χ13
Κατηγορίες: Αμερικανική πεζογραφία – Μυθιστόρημα
Σειρές: Silk

Τιμή σε ιστοσελίδες: 2.64 €