Τουριστικό μάρκετινγκ για βιώσιμη ανάπτυξη

Περιγραφή
Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, οι συγγραφείς αναλύουν τη σύγχρονη σκέψη πάνω στην οποία βασίζονται οι διεθνείς αρχές για βιώσιμη ανάπτυξη στον τομέα των ταξιδιών και του τουρισμού.
Χρησιμοποιώντας διεθνή παραδείγματα, παρουσιάζουν τις εμπειρίες και τις βέλτιστες πρακτικές που εφαρμόζονται πλέον σ’ όλον τον κόσμο. Η ιδιαιτερότητα του βιβλίου έγκειται στην έμφαση που δίνει στον ενεργό ρόλο που μπορεί να αναλάβει ο ιδιωτικός τομέας. Τονίζει τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ ιδιωτικού και δημόσιου τομέα για την εξεύρεση λύσεων μέσω των καθημερινών αποφάσεων μάρκετινγκ, ιδιαίτερα όσον αφορά τη βελτίωση του προϊόντος και τον έλεγχο της ποιότητας.
Παρουσιάζει επίσης τις πρακτικές που ακολουθούν επιχειρήσεις όπως οι British Airways, Grecotel, Inter-Continental Hotels and Resorts, P&O και TUI, καθώς και η Διεθνής Ομοσπονδία Tour Operator.O καθηγητής Victor Middleton έχει τριακονταετή εμπειρία στο μάρκετινγκ και έχει εργαστεί σε ιδιωτικές και δημόσιες τουριστικές επιχειρήσεις και οργανισμούς. Είναι επισκέπτης καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Oxford Brookes και Central Lancashire.

Συγγραφέας: Middleton Victor T. C., Hawkins Rebecca
Μεταφραστής: Αντώνογλου Ελεάννα
Επιμελητής: Τσάρτας Πάρις
Υπεύθυνος Σειράς: Ζαχαράτος Γεράσιμος Α., Τσάρτας Πάρις
Εκδότης: Κριτική
Έτος έκδοσης: 2004
ISBN: 960-218-371-3
Σελίδες: 479
Σχήμα: 24χ17
Κατηγορίες: Μάρκετινγκ, Τουρισμός
Σειρές: Τουρισμός και Αναψυχή

Τιμή σε ιστοσελίδες: 22.08 €