Τορεαδόρ

Περιγραφή
Μεταξύ των δεκατριών πατριών των Ομόαιμων -βαμπίρ που χειραγωγούν μυστικά την ανθρωπότητα- οι Τορεαδόρ χαρακτηρίζονται περιφρονητικά ως ηδονιστές. Εκείνοι το αποδέχονται ως το αντίτιμο του να διατηρούν ό,τι είναι όμορφο… ειδικά τον εαυτό τους.
Όμως, δεν αγνοούνται έτσι εύκολα όλοι οι Τορεαδόρ. Η πανούργα Βικτόρια Ας μετατρέπει το πιο φημισμένο μουσείο τέχνης της Ατλάντα σε φωλιά ίντριγκας και δολοπλοκίας, προκειμένου να αποκτήσει τον έλεγχο της πόλης. Και, παρότι ο γλύπτης Λέoπολντ αποζητά μονάχα μοναξιά για να τελειοποιήσει την τέχνη του, αναγκάζεται να μπει στον επικίνδυνο κόσμο του είδους του για να ανακαλύψει την αλήθεια για το παρελθόν του -με συνέπειες που θα αλλάξουν για πάντα την κοινωνία των Ομόαιμων.O Stewart Wieck είναι ο συνδημιουργός της σειράς βιβλίων του «Κόσμου του σκότους» («World of darkness»), σχεδιαστής του αυθεντικού παιχνιδιού ρόλων «Μάγος: Η φώτιση» («Mage: The ascension»), και συνδημιουργός της σειράς των Μυθιστορημάτων Πατριάς. Με το ψευδώνυμο Stewart von Allmen είναι ο συγγραφέας του βραβευμένου «Saint Vitus dance eternity: A Sarajevo ghost story» (1996) και του «Conspicuous consumption» (1995).

Συγγραφέας : Wieck Stewart
Μεταφραστής : Βέμπος Θανάσης
Εκδότης : Φανταστικός Κόσμος
Έτος έκδοσης : 2000
ISBN : 960-8167-01-9
Σελίδες : 206
Σχήμα : 20χ14
Κατηγορίες : Αμερικανική πεζογραφία – Μυθιστόρημα, Λογοτεχνία τρόμου
Σειρές : Μυθιστόρημα Πατριάς: Vampire η Μεταμφίεση

Τιμή σε ιστοσελίδες: 6.83 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.