Τη νύχτα που το φεγγάρι χάθηκε

Περιγραφή
Ήταν η ώρα εκείνη, λίγο πριν μια ανυπόμονη αυγή γεννηθεί, που το φεγγάρι χάθηκε. Αυτή την ώρα, η μοίρα το ‘θελε να αναμετρηθούν τα δύο αδέλφια. Εκεί, στη λίμνη του πατρικού σπιτιού τους, μπροστά στα μάτια μιας γυναίκας και για τα μάτια αυτής της γυναίκας. Δύο άντρες θολωμένοι από το πάθος θα οδηγηθούν στον αφανισμό. Ο ένας νεκρός κι ο άλλος… Κανείς δεν έμαθε ποτέ τι έγινε εκείνο το ξημέρωμα.
Δέκα χρόνια μετά, η Λίλα θα ψάξει την αλήθεια για τα αδέλφια της. Τα ερωτήματα που στοιχειώνουν και τη δική της ύπαρξη, τη φέρνουν κοντά στη γυναίκα εκείνη. Πόσο κοντά είναι όμως και στον εξαφανισμένο της αδελφό;
Η Τζοάνα Χέρσον σπούδασε στο πανεπιστήμιο της Κολούμπια, όπου ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές της στη λογοτεχνία το 1999. Είναι επίσης συγγραφέας θεατρικών έργων τα οποία έχουν ανέβει σε θεατρικές σκηνές της Νέας Υόρκης. Σήμερα ζει στο Μπρούκλιν μαζί με το σύζυγό της, το ζωγράφο Ντέρεκ Μπάκνερ. Το «Τη νύχτα που χάθηκε το φεγγάρι» είναι το πρώτο μυθιστόρημά της.

Συγγραφέας : Hershon Joanna
Μεταφραστής : Μανωλίδης Αλέκος
Εκδότης : Εμπειρία Εκδοτική
Έτος έκδοσης : 2003
ISBN : 960-417-037-6
Σελίδες : 368
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Αμερικανική πεζογραφία – Μυθιστόρημα
Σειρές : Διαδρομή στη Σύγχρονη Λογοτεχνία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 10.94 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.