Τη μέρα που ξημέρωσε η ελπίδα

Περιγραφή
Η αφοπλιστικά ειλικρινής ιστορία μιας ζωής με κατάθλιψη και ταυτόχρονα ένα βιβλίο αληθινής επλίδας.
Ο Γκάρεθ Ο’ Κάλαχαν, ένας από τους πιο δημοφιλείς ραδιοπαρουσιαστές της Ιρλανδίας, υπέφερε από σοβαρή κατάθλιψη. Κανείς δεν μπορούσε να μαντέψει ότι μόλις έκλεινε το μικρόφωνο έτρεχε να κρυφτεί στο κρεβάτι του, συχνά με τάσεις αυτοκτονίας.
Σ’ αυτή την ειλικρινή και θαρραλέα αφήγησή του, περιγράφει τον εφιάλτη που έζησαν για μεγάλο διάστημα αυτός και η οικογένειά του. Εξετάζει την παιδική του ηλικία και ανακαλύπτει την ύπαρξη ενός μοτίβου, κοινού για πάρα πολλούς ανθρώπους που πάσχουν από κατάθλιψη.
Μόλις έγινε η διάγνωση της πάθησής του, ο Γκάρεθ άρχισε έναν αποφασιστικό αγώνα για να ξαναβρεί την υγεία του. Έχοντας ανανήψει πλήρως τώρα, απαλλαγμένος από τα αντικαταθλιπτικά και πιο αισιόδοξος, έχει κατανοήσει σε βάθος πώς ριζώνει αλλά και πώς αντιμετωπίζεται αυτή η κατάσταση, και έχει επιλέξει ως αποστολή του την παροχή ελπίδας σε όσους πάσχουν από κατάθλιψη.Ο Γκάρεθ Ο’ Κάλαχαν, ένας από τους πιο δημοφιλείς παρουσιαστές της ιρλανδικής ραδιοφωνίας, υπέφερε για πολλά χρόνια από βαριά κατάθλιψη. Κανείς δεν είχε αντιληφθεί ότι, από τη στιγμή που έφευγε από το σταθμό, αποσυρόταν στο κρεβάτι του, κάποιες φορές με τάσεις αυτοκτονίας.
Ήταν αανήμπορος να λειτουργήσει ως σύζυγος και ως πατέρας. Όταν διαγνώστηκε η πάθησή του, πάλεψε γεναία για να ξεπεράσει τα προβλήματά του και αποφάσισε να μοιραστεί τον αγώνα του με τον κόσμο, γράφοντας ένα βιβλίο για τον εφιάλτη που πέρασαν εκείνος και η οικογένειά του μέχρι να βγει νικητής.

Συγγραφέας : O’ Callaghan Gareth
Μεταφραστής : Σπανδωνής Γιάννης
Εκδότης : Φυτράκης Α.Ε.
Έτος έκδοσης : 2004
ISBN : 960-535-368-7
Σελίδες : 214
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Προσωπικές αφηγήσεις – Μαρτυρίες

Τιμή σε ιστοσελίδες: 10.40 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.