Κατεβάσετε-βιβλίο.com

Της σποράς της μαύρης όργωμα

Περιγραφή
Η ιστορία του μυθιστορήματος “της σποράς της μαύρης όργωμα”, αρχίζει να ξετυλίγεται από τις αρχές του 19ου αιώνα και καταλήγει στο τέλος του. Μία ιστορία με αφάνταστη πλοκή και δράση, με απαράμιλλη περιγραφική διείσδυση με ενδιαφέρουσες κλιμακώσεις, με δυνατούς χαρακτήρες.
Βασισμένο σε αληθινή ιστορία με κεντρική ηρωίδα την Αρετή, μία αγέρωχη, γοητευτική και μοιραία γυναίκα που ακολουθεί τις συνέπειες της παιδικής αιμομικτικής σχέσης της.
Είναι μία τραγική γυναίκα, αδελφή, μάνα, που ακολουθεί το πεπρωμένο του “αμαρτήματος” της, χωρίς να μπορεί να κλείσει τα μάτια στην πραγματικότητα, σ’ αυτά που της συμβαίνουν.
Μια γυναίκα που δεν μπόρεσε, δεν ευτύχησε να κρατήσει τον έρωτα που πάντα επιθυμούσε και πάντα ήταν έτοιμη να θυσιαστεί γι αυτόν, πληρώνει το μεγάλο λάθος.
Πρώτη εμφάνιση, στα ελληνικά γράμματα, του Δημήτρη Γεωργά με το μυθιστόρημά του, που είναι ένα μέρος μιας συγκλονιστικής τετραλογίας ανεξαρτήτων βιβλίων που συνδέονται μεταξύ τους με μια πολύ λεπτή κλωστή, με κύριο θέμα της τις συνέπειες μιας αιμομικτικής σχέσης.
Η όλη ιστορία διαδραματίζεται από τις αρχές του 19ου αιώνα και φθάνει μέχρι τις μέρες μας ακολουθώντας εφτά γενιές απογόνων, σαν κατάρα αίματος. Η μοίρα ορίζει να κρατάει για εφτά γενιές η κατάρα που ακολουθεί τα αιμομικτικά ζευγάρια, και τα ιατρικά στοιχεία συγκλίνουν, πως η ασθένεια που έχει ονομαστεί Χορεία του Huntington και που πλήττει τα αιμομικτικά ζευγάρια, κρατάει εφτά γενιές!
Ο Δημήτρης Γεωργάς, γεννήθηκε το 1953. Μεγάλωσε στις γειτονιές της Κοκκινιάς και του Κορυδαλλού. Αποφοίτησε από Ακαδημία του Εμπορικού Ναυτικού. Έγινε ένας από τους νεώτερους πρώτους μηχανικούς. Από το 1995-2000 εργάστηκε ως Αρχιμηχανικός. Το 2003 συνταξιοδοτήθηκε. Είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά
Το 2005 ξεκίνησε να γράφει και έχει ολοκληρώσει μία τετραλογία με γενικό τίτλο “Το εφτά της λύτρωσης αργεί”. Το μυθιστόρημά του “Της σποράς της μαύρης όργωμα” αποτελεί το πρώτο μέρος της τετραλογίας αυτής και είναι το πρώτο που εκδίδεται. Η τετραλογία αποτελείται από ανεξάρτητα μυθιστορήματα, τα συνδέει μόνο μία λεπτή κλωστή.

Συγγραφέας: Γεωργάς Δημήτρης
Εκδότης: ΑΛΔΕ Εκδόσεις
Έτος έκδοσης: 2008
ISBN: 960-89947-9-9
Σελίδες: 488
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Νεοελληνική πεζογραφία – Μυθιστόρημα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 14.13 €

Exit mobile version