Τεχνολογία λογισμικού

Περιγραφή
Αυτό το περιεκτικό βιβλίο συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τις έννοιες με πραγματικές, πρακτικές εφαρμογές, προσφέροντας πληθώρα παραδειγμάτων. Η δρ Pfleeger εφαρμόζει τις πιο σύγχρονες μεθόδους Τεχνολογίας Λογισμικού σε δύο μελέτες που ενσωματώνονται σε ολόκληρο το κείμενο: ένα πραγματικό σύστημα πληροφοριών, και ένα πλούσιο σε απαιτήσεις σύστημα πραγματικού χρόνου.
Η δρ Pfleeger είναι πρόεδρος της Systems/Software Inc., μιας συμβουλευτικής εταιρίας που εξειδικεύεται στην Τεχνολογία Λογισμικού και άλλες τεχνολογίες. Διδάσκει συχνά προπτυχιακά και μεταπτυχιακά μαθήματα στο Πανεπιστήμιο του Maryland και έχει εκδώσει αρκετά βιβλία και δημοσιεύσεις πάνω στο συγκεκριμένο θεματικό πεδίο. Το Journal of Systems and Software έχει αναφέρει επανειλημμένα την Pfleeger ως μια από τις κορυφαίες ερευνήτριες της Τεχνολογίας Λογισμικού στον κόσμο.
Περιεχόμενα του βιβλίου:
Κεφάλαιο 1: Η σημασία της τεχνολογίας λογισμικού
Κεφάλαιο 2: Μοντελοποίηση διεργασιών και κύκλου ζωής λογισμικού
Κεφάλαιο 3: Σχεδιασμός και διοίκηση του έργου
Κεφάλαιο 4: Η εξαγωγή των απαιτήσεων
Κεφάλαιο 5: Η σχεδίαση του συστήματος
Κεφάλαιο 6: Αντικείμενα
Κεφάλαιο 7: Η συγγραφή των προγραμμάτων
Κεφάλαιο 8: Έλεγχος προγραμμάτων
Κεφάλαιο 9: Έλεγχος του συστήματος
Κεφάλαιο 10: Παράδοση του συστήματος
Κεφάλαιο 11: Συντήρηση του συστήματος
Κεφάλαιο 12: Αξιολόγηση προϊόντων, διεργασιών, και πόρων
Κεφάλαιο 13: Βελτίωση των προβλέψεων, των προϊόντων, των διεργασιών, και των πόρων
Κεφάλαιο 14: Το μέλλον της τεχνολογίας λογισμικού
Το κεφάλαιο “Αντικείμενα” που είναι νέο στην δεύτερη αμερικανική έκδοση του βιβλίου επεκτείνει σε μεγάλο βαθμό την κάλυψη της αντικειμενοστρεφούς ανάπτυξης, μιας μεθόδου προγραμματισμού που υιοθετείται από πολλές εταιρείες.H Shari Lawrence Pfleeger είναι πρόεδρος της Systems/Software Inc., μιας συμβουλευτικής εταιρίας που εξειδικεύεται στην Τεχνολογία Λογισμικού και άλλες τεχνολογίες. Διδάσκει συχνά προπτυχιακά και μεταπτυχιακά μαθήματα στο Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου του Maryland. H Pfleeger είναι πολύ γνωστή για τις εμπειρικές μελέτες της στην Τεχνολογία Λογισμικού και έχει εκδώσει αρκετά βιβλία και δημοσιεύσεις πάνω στο συγκεκριμένο θεματικό πεδίο. Το Journal of Systems and Sofware έχει αναφέρει επανειλημμένα την Pfleeger ως μια από τις κορυφαίες ερευνήτριες της Τεχνολογίας Λογισμικού στον κόσμο.

Συγγραφέας: Pfleeger Shari Lawrence
Μεταφραστής: Φρυσήρας Κώστας
Επιμελητής: Σταμέλος Γιάννης
Εκδότης: Κλειδάριθμος
Έτος έκδοσης: 2012
ISBN: 960-461-477-0
Σελίδες: 1000
Σχήμα: 24χ17
Κατηγορίες: Ηλεκτρονικοί υπολογιστές, Ηλεκτρονικοί υπολογιστές – Προγράμματα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 55.50 €