Τερματικός σταθμός

Περιγραφή

Είμαστε επιβάτες που κατεβαίνουν διαρκώς σε λάθος σταθμό και κάθε φορά μας φαίνεται ευκολότερο να ξεκινήσουμε τα πάντα από την αρχή με βάση αυτό το σφάλμα παρά να περιμένουμε το επόμενο τρένο. Ως την επόμενη φορά που θ’ αποδειχθούμε το ίδιο απρόσεχτοι. Τέτοιοι είμαστε. Γι’ αυτό οι σιδηροδρομικές εταιρίες έφτιαξαν τους τερματικούς σταθμούς. Για να μας απαλλάξουν από το αδιάκοπο πήγαινε-έλα.

Ο Κωνσταντίνος Δ. Τζαμιώτης γεννήθηκε στη Λάρισα το 1970 και σήμερα ζει στην Αθήνα. Σπούδασε κινηματογράφο. Εργάστηκε στην τηλεόραση, στη διαφήμιση και στον κινηματογράφο. Τα τελευταία χρόνια διευθύνει την πολιτιστική έκδοση «Highlights». Έχει γράψει τα βιβλία: «Η συνάντηση» (Ίνδικτος, 2002), «Βαθύ πηγάδι» (Ίνδικτος, 2003), «O βαθμός δυσκολίας» (Ίνδικτος, 2004), «Παραβολή» (Καστανιώτης, 2006), «Η εφεύρεση της σκιάς» (Καστανιώτης, 2008), και έχει λάβει μέρος σε συλλογικά, θεματικά λογοτεχνικά εγχειρήματα.

Συγγραφέας : Τζαμιώτης Κωνσταντίνος Δ.
Επιμελητής : Κατσιαούνης Νίκος
Εκδότης : Εξάρχεια
Έτος έκδοσης : 2015
ISBN : 618-512-804-3
Σελίδες : 88
Σχήμα : 21×14
Κατηγορίες : Νεοελληνικά θεατρικά έργα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 7.20 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.