Τα PC για πρωτάρηδες

Περιγραφή
Μήπως οι υπολογιστές σάς τρομάζουν; Μήπως θεωρείτε τη χρήση τους “δύσκολη” και συνθέτουν ένα γρίφο για εσάς; Είτε ανήκετε στην παραπάνω κατηγορία είτε απλώς αναζητάτε έναν απόλυτα κατανοητό οδηγό για να εξοικειωθείτε με τα Windows XP και να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητές τους, το “PC για πρωτάρηδες” θα σας “λύσει τα χέρια”! Πρόκειται για ένα βιβλίο του οποίου η φιλοσοφία συνοψίζεται με μία λέξη: Εύκολα!
Με απλές οδηγίες, πολλές εικόνες και γερές δόσεις χιούμορ, θα διαλευκάνει κάθε σας απορία.
Σημαντικό στοιχείο του βιβλίου αποτελεί και το γεγονός πως είναι δομημένο έτσι, ώστε να μπορείτε να ανατρέχετε σε αυτό ανά πάσα στιγμή για να αντιμετωπίζετε τα… απρόοπτα που προκύπτουν.
Το βιβλίο ανήκει στη σειρά “…για πρωτάρηδες” που αριθμεί πλήθος τίτλων και έχει γίνει ανάρπαστη διεθνώς. Απομυθοποιήστε, λοιπόν, τους υπολογιστές και απολαύστε τους! Ο συγγραφέας, Dan Gookin, σας καθοδηγεί από την εκκίνηση του H/Y μέχρι τη δημιουργία ιστοσελίδων, βοηθώντας σας να αποκομίσετε όσο το δυνατόν περισσότερα από το PC σας.
– “Στήσιμο” του PC χωρίς κόπο
– Εγγραφή CD
– Σύνδεση υπολογιστών σε δίκτυο
– Χειρισμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αποφυγή ανεπιθύμητης αλληλογραφίας
– Θωράκιση ενός συστήματος από κακόβουλους ιούς του Διαδικτύου.Ο Dan Gookin γράφει σχετικά με την τεχνολογία εδώ και 20 χρόνια. Έχει δημοσιεύσει άρθρα του σε πάρα πολλά περιοδικά υψηλής τεχνολογίας και έχει γράψει περισσότερα από 90 βιβλία επάνω στην τεχνολογία των προσωπικών υπολογιστών, μεταξύ των οποίων και το “PCs for Dummies” (10η έκδοση).

Συγγραφέας: Gookin Dan
Μεταφραστής: Τσιλογιάννης Δημήτρης
Εκδότης: Κλειδάριθμος
Έτος έκδοσης: 2006
ISBN: 960-209-962-3
Σελίδες: 419
Σχήμα: 23χ19
Κατηγορίες: Ηλεκτρονικοί υπολογιστές – Σπουδή και διδασκαλία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 24.00 €