Τα τρία γουρουνάκια

Περιγραφή
Τρία γουρουνάκια αποφασίζουν να φύγουν από το αγρόκτημα όπου ζούσαν με τα άλλα ζώα και να ζήσουν μόνα τους σε μια κοιλάδα. Μόνο όμως το μεγαλύτερο από τρία έχει την προνοητικότητα να φτιάξει ένα σπίτι τόσο γερό ώστε να σώσει το ίδιο και τα αδέρφια του από την απειλή του κακού λύκου. Αγαπημένο παραμύθι που μεγάλωσε γενιές και γενιές παιδιών σε όλον τον κόσμο.
Τα “Τρία Γουρουνάκια” διδάσκουν την αξία της σωφροσύνης, της προνοητικότητας και της συνεργασίας σε κάθε περίσταση της ζωής.
Το βιβλίο αυτό, όπως και τα υπόλοιπα της σειράς “Παραμυθοκατασκευές”: Ζωντάνεψε το παραμύθι σου, προσφέρει όχι μόνο το ίδιο το παραμύθι, αλλά και ιδέες για δημιουργική ενασχόληση με αυτό. Μια σειρά από κατασκευές, με κλιμακούμενη δυσκολία, που απευθύνεται σε παιδιά του νηπιαγωγείου και του δημοτικού σχολείου, δίνει τη δυνατότητα στους μικρούς δημιουργούς να ανασυνθέσουν, με τη βοήθεια εκπαιδευτικών ή και γονιών, τον κόσμο του παραμυθιού στις πιο μικρές του λεπτομέρειες. Για κάθε πρόταση παρουσιάζονται τα υλικά της κατασκευής, ο βαθμός δυσκολίας, η παιδαγωγική αξία, καθώς και όλα τα στάδια της δημιουργίας με ξεχωριστή φωτογραφία για κάθε στάδιο.

Συγγραφέας: Picazo Cristina, Llongueras Montserrat
Μεταφραστής: Μαράτου Μαρία – Ολιβία
Εικονογράφος: Ortí Mercè
Φωτογράφος: Estudio Noe & Soto
Επιμελητής: Παρούση Αντιγόνη
Εκδότης: Ντουντούμη
Έτος έκδοσης: 2006
ISBN: 960-419-071-7
Σελίδες: 48
Σχήμα: 28χ21
Κατηγορίες: Παιδικές δραστηριότητες (Προσχολική αγωγή), Παιδικές δραστηριότητες
Σειρές: Παραμυθοκατασκευές

Τιμή σε ιστοσελίδες: 10.18 €