Τα ταρώ του Ενώχ

Περιγραφή
Η Ενωχική Μαγεία είναι η Ανώτερη Μαγεία.
Για τον μαθητευόμενο ” Μαγεία” σημαίνει απλώς να κάνει κάποιος να συμβεί που επιθυμεί.
Η τέχνη, η επιστήμη να προκαλεί κανείς αλλαγή σύμφωνα με την θέλησή του.
Η Ανώτερη Μαγεία δείχνει πως να πετύχετε αυτή την αλλαγή και διδάσκει λεπτομερώς τους τρόπους που χρειάζεται για να την προκαλέσετε.
Είναι ισχυρό εργαλείο, μάθετε να το χρησιμοποιείτε σωστά.
Μάθετε να το ενεργοποιήσετε για να βελτιώσει την ΖΩΗ σας.
” Αλεϊστερ Κράουλυ”Η Μάνια Μάκρη γεννήθηκε στην Τρίπολη και ζει στην Αθήνα.
Παντρεύτηκε τον Σπύρο Μακρή, Επιστημονικό Διευθυντή του Π.Ψ.Κ.Ε.Ε. ο οποίος τη μύησε στη Μεταφυσική, μαζί με τον Δρα. Αντώνιο Πισσάνο, τον ιατρό Θωμά Λαλαπάνο, τον Γιώργο Βλαχοδημητράκο, Ψυχολόγο-Λογοτέχνη και ιδρυτή της Ελεύθερης σχολής Υπαρξιακής Φιλοσοφίας και του Ινστιτούτου Έρευνας Φιλοσοφίας και Λογοτεχνίας, τον Πέτρο Γράβιγγερ, τον Άγγλο Ολικό Πνευματοθεραπευτή Harry Edwards και πολλούς αξιόλογους Έλληνες Επιστήμονες, συνεργάτες της Επιστημονικής ομάδας της Π.Ψ.Κ.Ε.Ε.
Δίδαξε και εκπαίδευσε πολλούς ανθρώπους σε θέματα: Μεταφυσικής, εσωτερισμού, μυστικισμού και παραψυχολογίας.
Οργάνωσε και έδωσε πολλές διαλέξεις στην Αρχαιολογική εταιρεία, στη Φ.Σ. “Παρνασσός”, στην εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών Θεσσαλονίκης και αλλού.
Έχει ταξιδέψει σε πολλά μέρη του κόσμου, μελετώντας και ερευνώντας, όπως αναφέρει στο βιβλίο της “Εκεί που περπατούν οι άγγελοι”.
Σπούδασε Ψυχολογία και στη συνέχεια παρακολούθησε ειδικά σεμινάρια στην Ακαδημία της Ζυρίχης.
Είναι μητέρα μιας κόρης και ασχολείται με τις εκδόσεις Μακρή και το ερευνητικό τμήμα του Πυθαγόρειου Εργαστηρίου Συμπαντικής Ροής, μέσω του Ανθρώπινου Ενεργειακού πεδίου, την αναγνώριση και τη μελέτη του Εαυτού, σε ομάδες ή ατομικά, πάνω στην πρακτική αρμονική ανάπτυξη του Ανθρώπου. Παράλληλα, ασχολείται με τη συγγραφή βιβλίων αυτοβοήθειας και γνώσης.

Συγγραφέας: Στενιώτη – Μακρή Μάνια
Εκδότης: Μακρή
Έτος έκδοσης: 2013
ISBN: 960-6641-71-6
Σελίδες: 270
Κατηγορίες: Ταρό

Τιμή σε ιστοσελίδες: 11.25 €