Τα πρώτα κλικ στο PC

Περιγραφή
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε όλους τους αρχάριους χειριστές του Η/Υ, σπουδαστές ΙΕΚ, ΚΕΚ καθώς και σε δασκάλους και καθηγητές για το πρόγραμμα πληροφορικής του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου «Ο δάσκαλος της Κοινωνίας της Πληροφορίας».
Με το παρόν βιβλίο ο χρήστης του Η/Υ θα μάθει να χειρίζεται με ταχύτητα και άνεση τις βασικές λειτουργίες του Η/Υ, μέσα από το περιβάλλον των Windows. Ο χειρισμός αυτός παρουσιάζεται με πρωτότυπο τρόπο. Το μεγάλο πλήθος των εικόνων το οποίο συνδυάζεται με σύντομο κείμενο, αυξάνει την ευκολία και την ταχύτητα εκμάθησης. Ακριβώς στο σημείο αυτό είναι και η πρωτοτυπία του βιβλίου. Επίσης, στο βιβλίο αυτό περιέχονται όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την εκμάθηση του τυφλού συστήματος πληκτρολόγησης.
Το βιβλίο συνοδεύεται από ένα CD με δύο προγράμματα για την εκμάθηση του τυφλού συστήματος πληκτρολόγησης. Το ένα από τα προγράμματα είναι πλήρες, με τους κανόνες πληκτρολόγησης. Το άλλο πρόγραμμα είναι πιο «ελαφρύ». Περιέχει όμως τη δυνατότητα δημιουργίας ασκήσεων σε δισκέτα, με θέματα τα οποία θα διαλέξει ο χρήστης ή ο δάσκαλός του.

Συγγραφέας : Πρίφτης Θωμάς Ο.
Εκδότης : Σαββάλας
Έτος έκδοσης : 2002
ISBN : 960-460-748-0
Σελίδες : 271
Σχήμα : 24χ17
Κατηγορίες : Ηλεκτρονικοί υπολογιστές – Σπουδή και διδασκαλία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 11.61 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.