Τα μαθήματα ανάγνωσης της Κουκουβάγιας

Περιγραφή
Η Κουκουβάγια διαβάζει καλύτερα από όλους στο Δάσος των Γαλάζιων Ονείρων και ο Γουίνι με την παρέα του απολαμβάνουν αυτές τις αναγνώσεις. Τα γενέθλια της Κουκουβάγιας όμως πλησιάζουν και οι φίλοι της αποφασίζουν να της κάνουν μια έκπληξη: να της διαβάσουν εκείνοι για αλλαγή! Άραγε θα προλάβουν να μάθουν να διαβάζουν καλά μέχρι τα γενέθλιά της;
Μια γλυκιά και αστεία ιστορία για το πώς να κάνουμε τους φίλους μας να αισθάνονται ξεχωριστοί.
H σειρά «Ιστορίες φιλίας με τον Γουίνι το Αρκουδάκι» είναι μια συλλογή από χαριτωμένες ιστορίες που έχουν δημιουργηθεί για να αναδείξουν την έννοια της αληθινής φιλίας. Ο Γουίνι το Αρκουδάκι και η παρέα του μαθαίνουν στα παιδιά πώς να μοιράζονται, πώς να φροντίζουν τους φίλους τους, πώς να συνεργάζονται μαζί τους, πώς να διαχειρίζονται τα συναισθήματά τους όταν τους λείπει ο φίλος τους και το σημαντικότερο πώς να χτίζουν φιλίες που θα κρατήσουν για μια ζωή.Η Catherine Hapka είναι συγγραφέας, διασκευάστρια και εκδότρια παιδικών και εφηβικών βιβλίων, με περισσότερους από 120 τίτλους στο ενεργητικό της (ανάμεσα στους οποίους και οι επιτυχίες: «The Twelve Dates of Christmas», «French Kissmas», «National Treasure: A Gates Family Mystery, 3», «Igor» (βασισμένο στην ομότιτλη ταινία κινουμένων σχεδίων), καθώς και βιβλία των σειρών: «Star Power», «How to Train your Dragon», «Bionicle Chronicles», «Dinotopia», κ.ά.). Έχει γράψει, επίσης, διασκευές κινηματογραφικών ταινιών και τηλεοπτικών επεισοδίων, όπως λ.χ. της σειράς «Lost», σε μυθιστορήματα.

Συγγραφέας : Hapka Catherine
Μεταφραστής : Γιαννοπούλου Ασημίνα
Εκδότης : Μεταίχμιο
Έτος έκδοσης : 2012
ISBN : 960-501-929-9
Σελίδες : 32
Σχήμα : 23χ15
Κατηγορίες : Παιδικά βιβλία, Μεταφρασμένα
Σειρές : Disney· Ιστορίες Φιλίας με τον Γουίνι το Αρκουδάκι

Τιμή σε ιστοσελίδες: 2.55 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.